• akabinde "gulmek var. yarinlarda yarinlarda seni sevmek var." diye devam etme istegi uyandiran ali riza binboga reminderi.
  • popculardan arabesk incilerden birtanesi. sarki guzel, ses guzel ama gel gor ki klip ve klipteki deniz seki berbat. kimse soylemedi mi bu kadina o sac modelinin igrenc oldugunu, o kiyafetin renginin de modelinin de berbat oldugunu. ayrica bacaklari ayirarak oturmak hic de oyle seksi durmuyor bu kadinda, daha cok kulhanbeyi havasi vermis deniz seki'ye. neyse canim, basta ne dedik sarki guzel, ses guzel, kaparim gozlerimi dinlerim sarkimi ben de.
  • deniz seki'nin 25 yıllık arkadaşlarını yanına alarak oluşturulmuş klip parçası. yaşanılan hiçbirşeyi takmayıp, herşeye boşvermiş bir grup kadının tüm yaşananlara isyanının yer aldığı klipte deniz seki acaba rolüne fazla kaptırıp kendini de gerçekten içti mi diye düşünmeden duramıyor insan. kepçe kulaklarının kendisinin farkında olmaması ihtimalini göz önünde bulundurarak 'ne var canım işte kepçeyim. allahın bildiğini kuldan mı saklayacağım sanki' tavırlarını da takdire şayan bulmadan edemeyeceğim. belirtilen tüm olumsuzluklara rağmen klipteki dağıtmış havası gerçekten de göz zevkine hitap ediyor. ne yapsa yakışır iğrenç gelir kulaklara ama öyle ne yapalım.
  • deniz seki'nin tek en guzel parcasi, sozleri anlamli, in$allah klibi diger klipleri gibi sacma olmami$tir, yazik eder yoksa bu guzelim parcaya.
  • klibini izlediğimde kendi çocukluk fotoğrafmı** görüp dumura uğradığım parça. (bkz: hey gidi günler hey) (bkz: maziye bir bakıver)
  • ali rıza binboğa şarkısı liriği.

    "ağlamak yok, gülmek var.
    düşmanlık yok, dostluk var.

    yarınlarda yarınlarda seni sevmek var."

    (bkz: yarınlar bizim)
  • " şarkıda model arabesk, biz de gencebay yolllarından geçirelim " denilerek aranjörleri tarafından tadı biraz kurutulmuş deniz seki parçası.
  • bu şarkıyı her dinlediğimde, özellikle introsunun etkisiyle, derin, mahzun bir sessizlik çöker üstüme. hangi ruh hali içinde olduğum ya da o an aklımdan ne geçtiği fark etmiyor, bi durup düşünüyorum. yani bir çeşit trans hali olmalı, düşünmek derken neyi düşündüğümü de açıklayamıyorum çünkü. kısacası beni benden alan şarkılardan biri. a bir de (bkz: durduk yere adamın amına koyan şarkılar)
  • klibinde deniz seki'nin kendini kaptırıp çatalı mikrofon yerine kullandığı şarkı.
hesabın var mı? giriş yap