• babaya bombalı saldırı düzenlediği iddia edilen , iddia doğruysa böylesi düşman başına denilen evlat.
  • habertürk gazetesine göre :

    '' istanbul maltepe’de babasının işyerine bombalı paket götürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan alican kurdaş, “bombayı ben hazırlayıp götürdüm” itirafında bulundu. ''

    bir alçak tır.

    babanla husumetin var, anladık , hadi ona bomba gönderecek kadar da gözün döndü , onu da anlamaya çalıştık . peki babanla birlikte ölebilecek , yaralanabilecek diğer insanları düşünmedin mi be hey alçak !

    bir hain dir.

    biz ''anne babaya 'öf' bile demeyiniz'' diyen bir geleneğin çocuklarıyız. bu hain kendi babasına bomba gönderecek kadar gözü dônmüş bir yaratıktır.

    bir geri zekalı dır.

    kask takarak tanimayacağiını sanacak kadar zekadan nasibini almamıştır. kendisinin de çalıştığı babasına ait işyerine bomba bırakacak kadar zeka yoksunudur.

    doğrusu , böyleleri düşman başına bile diyemeyeceğim , insanlıktan nasibini almamış , kalbi taşlaşmış bir varlıktır.
  • babasına bomba yolladığını itiraf etmiş genç, ayrıca eski odtü rektörü kemal kurdaşın torunudur
    babası şu an ağır yaralıyken (kolu kopmuş, yüzü parçalanmış) , kendisi terörle mücadelede göz altında

    psikolog değilim ama bu olay üzerine düşünmeden de edemiyorum
    bu kadar kini nasıl biriktirdi, ne oldu, baba mı çocuğu bu hale getirdi, kendiliğinden mi oldu bilemeyiz ama herkesin aklına gelen: "bunca tasarlayıp bomba düzeneği kurana kadar çekip vursaydı başka insanlar yaralanmazdı" , değil mi?
    ama bakıyorsun o da zaten bunu düşünebilecek zekada, çok belli!
    babaya öfke o kadar büyüktü ki; ya sessizce öldürmek istemedi, ya da çok acı çeksin istedi

    hakkında hakaret etmenin, sayıp sövmenin faydası yok. çocuk çoktan insanlıktan çıkmış zaten
    siz etrafınıza bir bakın, böyle tedavi olmayan hastalarla dolu değil mi?
    "yok canım onlar bomba düzeneği yapmaz" diyorsunuz değil mi? alican'ın çevresi bekliyor muydu sizce?

    benim kendime sorduğum tüm sorular refah toplumlarında bile çözülmüş sorunlar değil. biri çıkıyor okul tarıyor diğeri seri katil oluyor.

    insanı insanlıktan çıkarak etmenlerle nasıl mücadele edilir??
  • tam bir canavardir. babasının verdiği 6.000 tl maasi begenmeyip, öldürme plani yapmıştır. ölmesini de paramparça ederek istemiştir. akıl hastası.
  • bugünkü duruşmada “tek amacım dikkat çekmekti. kutunun parça tesirine yol açacağını hesaplamadım” demiş genç
    bu olay bence dünya çapında bir psikopatlık içeriyor ama burda “aylık 6 bin yetmedi mi” yazanlar gibi düşünmüyorum
    ortada çocuğuna sistematik bir şekide duygusal şiddet uygulayan bir baba ve bunun öcünü almak için hayatını mahveden bir genç var bence
    bir kere şunu kabul edelim seçtiği silah bile, babaya “ ben çok zekiyim, bir kaç saatte bunu yapabiliyorum” demek için ki duruşmalarda da bunu tekrarlayıp duruyor zaten.
    ama aslında ruhu yaralı, zavallı ve gözü dönmüş bir çocuk sadece
    yoksa o paketi açanın ölebilceğini, bu kişinin babasından başkası olabileceğini bunlar olmasa bile yıllarca hapis yatacağının garanti olduğunu 1sn düşünseydi anlardı heralde
    ortada tipik, kendini yüksek eğitimli ailesine, özellikle de babasına beğendirmemiş erkek çocuk sorunu var
    allah kimseye vermesin
  • onedio'da hakkında çıkan haberin altındaki yorum üzmüştür.

    kiraz gökırmak: (annesi olduğunu hesaba
    tıklayarak teyit edebilirsiniz)

    'çocuğu tanıyor musunuz? birikimlerini biliyor musunuz? o patlayıcıyı (ki internetten bulduğu bir ses bombası tarifine göre yapmış ve bilirkişi raporu da bunu doğrulamış) babasına sesini duyurmak, hatta kendisini ona ispat etmek için yapmış olamaz mı? sonucun böyle olacağını gerçekten öngöremediği hiç aklınıza gelmiyor mu? olayı sadece "para"ya indirgeyip "babasının verdiği maaşı az bulmuş ve öldürmek istemiş" demek çok saçma değil mi? işin manevi bir boyutu olabileceğini hiç mi düşünmüyorsunuz?
    üstelik, ne olursa olsun ortada ölüm yok! bu ülkede azılı katiller, tecavüzcüler serbest bırakılıyor, soma'da 301 kişinin katili olan adamlar 15 yıl ceza alıyor, satırla karısını doğrayanlara 15 yıl veriliyor. 35 yıl nedir ya, seri katil mi bu çocuk? pişmanım demiş, özür dilemiş, baba bile şikayetini çekmiş... kısacası, alican kurdaş, hayatı boyunca karıncayı bile incitmemiş, babasının sevgisinden ve ilgisinden başka bir şey istememiştir. verilen cezayı da asla hak etmemiştir. nasıl mı bu kadar kesin konuşuyorum? çünkü, ben onun annesiyim.'

    link
  • ilk başta kendisini bir yutubır sandım "babama ses bombası yollama prank videosu" tarzında fakat olay öyle değilmiş. benim kanaatim babasına bir şekilde gıcık olan gözünü korkutmak isteyen (artık babası parasını kesmekle mi tehtit etti ne etti bilinmez ama muhakkak araları bozuk ki öyle olmasa baba son celsede vazgeçmez davadan son anda vicdan yaptığına göre varmış bir şeyler ) züppe bir çocuk var ortada şirazenin topuzunu kaçıran aptal bir çocuk ve ne diyelim yazık olmuş ne olacağını bilememiş fakat yasalar belli "tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs", "olası kast ile öldürmeye teşebbüs", "korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda patlayıcı madde kullanmak" ve "tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması veya el değiştirmesi" suçları var ortada bu şekilde yetişince genç, yaptığının nereye varacağını bilmeyince cem gariboğulları çıkıyor işte eğer baba ölseydi bu çocuğu da aynı psikolatlıkta görecektik belki . hepimizin hataları yanlış kararları oluyor ve bunun ceremesini çekiyoruz bu çocukta çekecek maalesef yazık olmuş ama yapacak bir şey yok.
  • annesi önceleri o yapmamıştır, babasını tehdit edenler vardı diye suçu başkasına atarak röportaj vermişti. sonradan herşey netleşince de suçu bombayı hazırlayan oğluna değil, bombaya atmış yaptığı yorumda. bu çok garip. bir evlat alenem kötü ve suçlu olsa bile annesinin canhıraş savunması çok tehlikeli.

    sanki başka kimse babasından takdir görmedi, baskı hissetmedi, ezilmedi, dayak yemedi, bu çocuğun yaşadıklarını yaşamadı hatta daha fazlasını.

    ancak iyiki kimse bomba falan göndermedi. kendisi türünün tek örneğidir. hayatını diğer pek çok insanla beraber mahvetmıştir.
  • eğer bir gün dışarı çıkarsa dikkatle izlenmesi gereken kişidir.

    bu cinayet teşebbüsü ile ilgili annenin sözleri de çok ilginç ve hatta korkunç .

    gazetelere yansıyan haberlere göre şöyle diyor mahkemede anne nesrin kiraz gökırmak :

    “ oğlum küçüklüğünden beri babasından ilgi görmedi, baba ilgi göstermediği gibi diyalog da kurmadı. aynı şey diğer oğlum için de geçerlidir. diğer oğlum babasının bu tavrına isyanla karşılık vermesine rağmen alican babasını kazanma düşüncesiyle davrandı. bunu gerçekleştirebileceği düşüncesiyle babasının işyerinde işe girdi. oğlumun kişiliğini iyi biliyorum, bir karıncayı bile incitmeyecek mizaçtadır. bu davranışını babasını veya diğer kişileri öldürmek amacıyla yapmadığından eminim. babasını öldürmek isteseydi bunu çok daha başka yollarla ve daha kolay yapabilecek zekada olduğunu biliyorum."

    vay vay vay....
    demek baba suçlu...
    kafaya bak kafaya...

    yazıklar olsun, şimdi evde mahkûm yolu gözlersin işte...
    mahkeme çok yerinde bir kararla 35 yıl ceza verdi bu insanlığın yüzkarası varlığa .
    bu tür varlıklar aklıma geldikçe af çıkarılmasını asla ve asla istemiyorum.

    tekrar anneye dönüyorum: bu olayda gerçekten babanın suçlu olduğunu mu düşünüyorsun ? eğer böyleyse düşüncen, kendini ciddi bir şekilde sorgula bence .
  • bu olayda anne neden yargılanmadı acaba, bilen bir hukukçu arkadaş açıklayabilir mi?
    ayrıca annenin 'ne olmuş, ölmedi ya' demesi ne kadar çirkin.

    allah kurtarmış babayı, kalan yaşamını kolsuz geçirmek ne kadar acı.
hesabın var mı? giriş yap