• macaristan'da düzenlenen, videosundan etkilendiğim, tomorrowland tadı veren festival. sitesi http://www.sziget.hu/balatonsound_english trailer'ı :http://www.youtube.com/…0&feature=player_embedded#!
  • 2013 yazinda gittigim trance music festivali. ınanilmaz bir organizasyon. balaton gölü kenarinda, zamardi kasabasinda yapiliyo ve zamardi budapeşte'ye trenle iki saat mesafede.
    festival alani dev buyuk, en az bes tane ana sahne var. ayni anda hepsinde saglam djler cikiyo. house, deep house, vocal trance, epic trance baygi bi cesit sunuyo. ıstedigine katilabilirsin. golun kenarinda olmasi da ayri bir guzel. göl derin degil ole, yuzulebilmekte.
    bu sene festival kendi rekorunu kirdi 127.000 katilimciyla. biletler, özellikle kombine, tukeniyo. gideceklerin edinmesi şart erkenden derim.
  • yarın 2016 event i için early bird bileteri satışa çıkan organizasyon. alım yapmadan önce biraz ekşiden bilgi, tavsiye vs. alayım dedim, cacık çıktı
  • macaristanda balaton gölü etrafında düzenlenen sırbistandaki exit festivalle birlikte son dönemlerin kopmalık f/p yüksek festivallerinden biri. kısmetse hatunu da alıp bu sene gidecez bakem.
  • bu sene katıldığım efsanevi festival. szigetten sonra kendime ara ara kaçacak festival buldum sanırım. çok eğlenceli bol içmeli sabahlara kadar zıplamalı hoplamalı festivali ve en güzeli macaristanda ! :)
  • maalesef ki bir tomorrowland değil. ama tomorrowland'den farklı olan ve balaton sound'a ayrı bir güzellik atan şeyler var. bir kere göle girilebilmesi muhteşem. gündüzleri müziğin muhteşem olduğu bir plaj partisi gibi. sabaha kadar devam etmesi de ayrı bir güzellik ama. line-up'ta bir sıkıntı var. sürekli sahneler arası gezinmek gerekiyor. tomorrowland'i görmeden önce gidilmesinde fayda var.
  • (bkz: early bird)

    yenisi için biletler

    https://balatonsound.com/…ets/category/entry-ticket

    fiyatlar biraz pahalı gibi olsa da , hayat boyunca en az bir 3-5 kere gitmek gerek :)
  • 2019 yılında armin van buuren'in performans sergilediği akşam katıldığımız festival. sean paul'un hastalığı nedeniyle son dakikada sahne alamaması bizi üzdü fakat genel anlamda 10 üzerinden 8,7 verebileceğim bir festival. öncelikle sabah saatlerinde göl kıyısında takılabilmek büyük bir avantaj. sabaha kadar müzik asla hız kesmiyor. insanlar çok eğlenceli. ortam çok güzel. gerçekten macaristan'a gitmemize son kuruşuna kadar değdi.
  • 2017'de katıldığım, çok da eğlendiğim festival. kaliteli line up'ıyla edm sevenler için f/p festivali.
  • 2020 için yerimi ayırdığım festivaldir. araçla geze geze gideceğim. bakalım nasıl olacak. gidecek veya daha önce gidip fikir beyan etmek isteyenler yeşillendirsin.

    corona editi. yalan oldu festival.
hesabın var mı? giriş yap