• girdiğiniz an doritos baharatlının üretim fabrikasında bulunduğunuzu sonra cennete düştüğünüzü ama fit kalmanız gerektiğini, adriana lima'nın cips yemediğini düşünmeniz ihtimaller dahilindedir.
  • eski kelimesinin bile durumunu karşılayamadığı çekyatlar, halılar ve ulan siz bu kadar zengin misiniz dedirten alakasız eşyaların aynı yerde bulunduğu evdir.
  • her tabağa ayrı bir görev verilir. karpuz tabağı, peynir tabağı vs. şeklinde. ve bu tabaklar ancak kullanılamayacak duruma geldiklerinde yıkanır. kullanıldıktan hemen sonra yıkanması hususunda ısrar edildiğinde ise ''nasılsa hep karpuz koyuyorum niye yıkayayım ki?'' cevabı alınır.
  • cocuklugumun pazar gunleri gibiydi. bulasik bir hafta yikanmaz pazar gunu yikanir, ev sadece pazar gunu temizlenir he tabi yerler kirli degilse kalir oylece. lakin eve sonraki gun bir bayan gelecegi hissedilirse temizlik ayni gun gecesi yapilmaktadir. hey gidi gunler hey. (bkz: eskiden buralar hep dutluktu)

    edit: yazim hatasi. schopenhauer'a tesekkuru bir borc bilirdik ve odedik.
  • star wars episode 4'da, leia, hans solo, luke ve chewbacca'nın hapis kaldığı bir çöp ezici vardı.

    evim tam olarak o şekilde.
  • cumartesi saat 12.30 olmasına rağmen sabah kahvaltısı olmayan evdir.
  • seneye yaşamaya başlayacağım hede. bakalım nasıl olacak
  • yedi yildir sahibi oldugum ev. ah su duvarlarin dili olsa da konussa...
  • her şey çok güzel olacak diye yola çıkarsın, inanılmaz eğlenceler partiler olacak, yurtta aynı odada çoğunu sevmediğin 6 kişiyle beraber kalırken uyuyamadığın tüm uykulara sahip olacağını, ettiğin tüm kavgaların son bulacağını, sürekli dolu olan ve yer bulamadığınız çalışma odalarına artık muhtaç olmayacağını düşünürsün. ama hiç öyle olmaz.
    kavga etmeye devam edersini ve hatta belki birkaç ev arkadaşı değiştirmen gerekir. asla parti yapacak kadar paran olmaz çünkü maddi yükün inanılmaz artmıştır. en fazla king falan oynar 2 bira içersin. derslere eskisinden daha az gider evde ders çalışamadığın için okul kütüphanelerinde yer aramaya başlarsın. başka bölümlerden senin fakültene daha yakın oturanlar senin kütüphanene gelir, siz başka bölümlerin kütüphanesine girmeye çalışırsınız ve onlar da sizi kavgalarla kovmaya çalışır.
    ama bunlar sen ve arkadaşlarının yaşayacağı korkunç şeylerin onda biri bile değil. çünkü zaman geçtikçe apartmandaki en pahalı kirayı ödediğinizi öğrenirsiniz. çünkü niye? çünkü siz nasılsa 3 kişi kira ödüyorsunuz. asla öğrenciye daha ucuza verilen bir ev de bulamayacaksınız. yolabildiği kadar yolmak zorunda sizi.
    evde bir şey bozulduğunda asla yaptırılmaz. çünkü niye? çünkü siz öğrencisiniz. evin içine sıçacaksınız zaten niye yatırım yapsın ki adam o eve. hem siz gitseniz yerinize gelebilecek on bin öğrencili kapı gibi okulunuz öğrencileri var.
    inanılmaz korkunç ve muhafazakar olduğunu sanan komşularınız en ufak bir gürültüyü bile bahane edip size baskı yapmaya başlar. sebebi asla gürültü değildir. çünkü o kadın öğrenci evine korkunç erkekler girip çıkmakta ve kesinlikle inanılmaz seks partileri verilmektedir! çünkü normal insanlar evlerine misafir gelince kadın erkek ayrı ayrı gidiyorlar ve çay içip bir şeyler yiyorlarken öğrenci evlerinde kadın erkek bir arada hemen soyunup sevişmeye başlıyorlar!!!!
    evinize asla bi tas yemek getirmezler, hasta olsanız halinizi hatrınızı sormazlar, memleketten koca valizler ve anne tarafından hazırlanmış kolilerle ve poşetlerle ve yolculuk yastığıyla ve montunuzla geldiğinizde hepsini 5 seferde tek tek taşırsınız eve kadar. çünkü kimsenin sikinde değilsiniz ama onlar süper muhafazakar, dini imanı yerinde insanlar. onların taşımak zorunda olduklarına yardım etmek üzere aile tarafından eğitilmiş ve bunu birçok kez yapmış olmanız önemli değil.
    üstelik onlar bitmek tükenmek bilmeyen bir döngünün içinde, evleriinin önce mutfak dolaplarını sonra banyosunu sonra bilmemneresini sabah dokuzda yaptırmaya başlarlar. balkonu içeri aldırırlar falan. sabah 9da ama! sabah dokuzda kimse uyumaz çünkü! önemli olan akşam saatleriii! o saatte hasta yatıyor olamazsın, ya da bütünleme sınavları nedeniyle gece 5'te yatmış olamazsın. sabah dokuz oldumuydu herkes gürültü duymaya hazır olur!
    3 muhteşem çocukları vardır, sürekli koşturan, iğrenç apartman yaşantısı sebebiyle bisiklet binmeyi evde hemen tepenizde öğrenen, ağlayan bağıran gece suya ve çişe uyanıp bağıran. veya eşleriyle çocuklarının önünde bağırış çığırış kavga ederler, çocuk bi taraftan çığlık çığlığa ağlar korkudan. ya da süper olduklarından evde sabaha kadar kına gecesi yaparlar evde olmadıkları her an çaktırmadan eve sevgilisini alan kızlarına. ama önemli değil. onlar inanılmaz muhafazakar ve inançlı insanlar olduklarından şikayet edemezsiniz. çünkü sizin evinize giren çıkan belli değil! hepiniz orospusunuz!
    aynı komşular yan komşunuz her gün çocuklarını döverken de ses çıkarmaz. bu konuda ilk kez polisi siz ararsınız. ya da karşı apartmandaki kadın kocası tarafından sürekli dövülür. kadın çığlıklar atar ve komşularınız pencereden izler. yine polisi siz ararsınız. bunların hiçbiri sizi iyi insanlar yapmaz. hala orospusunuz.
    gün gelir devran döner okul biter avukat olursunuz ama hiiiiiççbiiirr şey değişmeyecek. orası hala öğrenci evi olarak görülecek. illa o gelinliği giyip herifin biriyle yaşayana kadar orospu, gürültücü, iğrenç öğrenci olmaya devam edeceksiniz.
    kısaca insanlar artık sevişmedikleri hatta belki de ayrı yatmaya başladıkları eşlerinin, sadece işe gidip gelmek dışında hiçbir şey yapmadıkları hayatlarının acısını heeep sizden çıkaracaklar....
  • nedense "bekar erkek evi" algısı var toplumda.
    kadınların yalnız kaldığı evlere kimse bekar evi demiyor.

    (bkz: yalnız yaşamak)
    #37848978
hesabın var mı? giriş yap