• beşiktaş’ı destekleyen moderatör. tanımı yaptık.

    beşiktaş malmö maçıyla alakalı ilgili maçın başlığında yazılan entryleri silen bir adet eziktir. sözlüğün atanmış ceosu gidip candaş tolga’nın isteği üzerine bazı paralı köpekleri yazar yapınca ve onlar etrafa sıçarken sorun yok. insanlar gayet de haklı sebeplerle dalga geçerken mızıkçılık. aferin lan ezik. yetkini ve gücünü iyi kullanıyorsun.
  • n8 abimizi de caylak yaparak, artik iyice sacmaladi, yeter artik, kendi takiminizin taraftarlari herkese hem entry'de, hem mesajlarla ana avrat sovuyor, tum takimlara ithamlarda bulunuyor, gormezden geliyosun.bunların dediklerinin 10'da birini demeyen, yılların yazarını hemen caylak ve lanetli yapıyorsun.
  • tanım: sekiztaş'ın her puan kaybında, elinde bir tane donut ve gözünde yaş ile entry silen biri.
    edit:şimdi bu entry ile hemen beni çaylak yapar.*
  • sözlükte can sıkmaya başlamış moderatördür.

    özellikle galatasaray başlıkları olmak üzere birçok yerde küfürler, hakaretler, trollükler havada uçuşurken olmadık insanları bu tarz ucuz hareketlerle engelleyemezsiniz.

    liyakat kavramının sadece kamu için geçerli olmadığını bize bir kere daha göstermiştir.
  • ahlak yoksunluğu içeren tavırlar sergileyen moderatörleri de içerir. bejekeli terörist benzeri yazarlar sözlükte galatasaray ile alakalı ne varsa kudurmuş it gibi saldırırken bu modlar bu vandal bejekelilere dokunmazken isyan eden gs taraftarına müdahale edip çaylak yapmaktadır o yazarları.

    esefle kınıyorum.
  • bu sözlükte vatan haini galatasaray diye başlık açıldı kimse bir bok yapmadı. son zamanlarda galatasaray'a karşı açılan her başlık anında spor kanalına taşınıp gözümüze gözümüze sokuluyor. bu işe bir dur denmeli. burası ekşi sözlük tinerci sözlük değil.
  • moderatörler de insan onlar da hata yapabilir biraz anlayışlı olun lütfen.
  • en yüce duyguların insanı(!)malzemeci süreyyasından mitçi sebasına kadar ben onun camiasını seveyim dediğim moderatördür.
  • sen ekşisözlüğü bok çukuruna çeviren baş aktörlerden bu moderatörler.

    bu sözlükte bi zamanlar “küfür serbest, hakaret yasaktı.” şimdi ise başlıklarda küfürü, hakareti bırak; iftiralar, suçlamalar, sokakta söylese hapse attıracak laflar burada gırla gidiyor, hiç bir entry formata uygun değil ama ne bir ceza veriliyor, ne de siliniyor.

    artık boku çıktı bu mevzunun ve buna dur diyen de yok. moderatörlerin ne mal olduğunu zaten her galatasaray’lı kendilerine yapılanlardan biliyor. böyle devam ettikçe de, işini adam gibi yapmayan moderatörler eşliğinde, çok ağlar millet “ah o eski sözlük ne güzeldi” diye.
  • sizin aklınız fikriniz işiniz gücünüz yok mu arkadaşlar? niye küfür ediyosunuz? futbol bu altı üstü.
    moderatörün kabahati size yaptırım uygulamak değil. diğer küfür edenlere yaptırım uygulamamaktır.
hesabın var mı? giriş yap