• hayvan dostu güzel market.

    aslında diğer migroslarda da herhangi bir sorun yaşamadım. ama dün akşam bu markete eşim ve henüz 6 aylık bebeğimiz olan bella (toy poodle) ile girdik. normalde arabada bırakırdık ama dün çok stresli bir gün geçirdiği için çok ürkek durumdaydı.

    bella eşimin kucağında ve sabit durur vaziyette, yan yana gidiyoruz ve eşim uzaktan bana ürünleri gösteriyor ben arabaya atıyorum. özellikle çocuk ürünlerinin olduğu reyona hiç girmedi bile. onlar beklerken ben gidip aldım.

    meyve sebze reyonundan çıkarken sanırım şef benzeri bir pozisyonda olan kader hanım yanımıza geldi. çok kibar bir dille köpek ile markete girdiğimiz için şikayet edildiğimizi söyledi. köpeğin ayaklarını yiyeceklere sürttüğünü falan söylemişler. muhtemelen bizi kameradan takip ettikleri için direkt böyle bir şey olmadığını söylemişler.

    aslında bizim tam olması gerektiği gibi hareket ettiğimizi, aynı şekilde devam etmemiz konusunda bilgilendirme yapmaya geldiğini söyledi. iyi dileklerini ileterek yanımızdan ayrıldı.

    kader hanım nezdinde tüm beylikdüzü 5m migros çalışanlarına ve yönetimine teşekkürler. iyi ki varsınız.
  • beylikdüzü çevresi belirli bölgelere servis hizmeti de veren migros hatta avm'dir. bir zamanlar tek başına kalmışken şimdilerde e5in diğer tarafındaki marmara parkın varlığı ve katkıları ile önemli bir ticaret merkezi haline gelmiştir.
hesabın var mı? giriş yap