• istanbul gibi, yüzyıllardır tarihi önemi olmuş, medeniyetler yıkılıp medeniyetler kurulmuş bir şehiri yönetmek için yapılacak seçimde adaylardan biri için yapılan goygoydur. sosyal medyada çeşitli komikli video paylaşımı yapan hesaplarca pompalanmaktadır. binali yıldırım'ın elinde başka koz olmadığı belli ki, böyle gereksiz bir kampanyaya girmiş. koskoca istanbul'u yönetmek için 'hahahaha çok sempatikkk yaaaa' diye bir özelliğin hiçbir faydası olmaz. gerçi seçim çalışmalarında, istanbul'a yürüyormuşçasına sloganları kullananların da istanbul'u sempatikle kazanmaya çalışmasını da normal karşılamak gerek.
  • manipülasyona açık, soyutlama becerisi iyi olmayan, yönlendirilebilir, kanalize edilebilir insanların kolayca kapılabileceği goygoy. bu insanları kendini hızır olarak tanıtan insanlara büyük paralar kaptırırken görebilirsiniz.
  • artık değil.
  • yav adam mahallenin muhtari olsa sempatik,
    kurbanda akraba ziyaretine gittiginiz enisteniz olsa sempatik.

    ulastirma bakani
    basbakan
    meclis baskani

    olunca icler acisi.
  • bana hicte sempatik gelmiyor, ozellikle o tapelerde isadamlarindan aganin adina salma harac toplarken duydugumdan beri.. devlet ihaleleri fazla miktarlarla hakedis dagitip, milyar dolarlar ile havuz medyasini kuran takimin basidir
hesabın var mı? giriş yap