• zafer algöz ve can yılmaz'ın sunduğu, kafa radyo'da yayımlanan efsane komik program.
  • canı sıkılan keyifli vakit geçirmek için zafer algöz ve can yılmaz ın program postcastlerini

    ekteki linkden takip edebilirler.

    rivayet şudur ki can yılmaz ilk arabasını 1990 da almış ve araç can abinin ehliyeti olmadığı için iki sene kapıda yatmış.

    https://www.radyoland.com/…urda-olan-burda-kalir-12
  • zafer algöz'ün kopartıp götürdüğü program. nihat sırdar ve güçlü mete kafa radyo'yu kurarak ne iyi etmiş ki kendilerinin yanında hem bu ikiliyi hem sunay akın'ı radyoda dinleme şansımız oluyor.
  • pazartesi günleri sanırım 20.00 ile 21.00 arası kafa radyo'da yayınlanan program.
    bir kaç kez dinledim de zafer algöz gerçekten programdaki tek dinlenebilecek kişi.
    yaa can yılmaz tan ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama bu adam olmuyor ne edebiyatçı, ne yazar, ne radyocu, ne show man. sıradan insandan ötesi değil bu adam, oldukça da antipatik. zaten programda hiç komik espri yapamadığı gibi basit basit yorumlarla da komikmiş gibi gülüyor kendi kendine. zafer algöz'ü bir o kadar dinlemek isterlen can yılmaz'dan da bir o kadar uzak olmak istiyorum açıkçası.

    (bkz: #80435492)
  • can yılmaz ve zafer algöz 'ün aynı isimde canlı performansları da vardır. şahsen podcastleri dinlemedim ancak canlı performansları son derece komik ve akıcıydı. 2 saatlik uzun bir gösteri olmasına rağmen insana ev ortamında hissettiriyor ve oldukça keyifli. tek sıkıntı , yeterince çalışılmadığından olsa gerek, gösterinin ezberlenip oynandığı konuşmaların tutuk geçişlerinden belli oluyor. zafer algöz'ün tek başına sırtladığı bir program.
  • eski kayıtlara buradan ulaşabilirsiniz.

    edit: radyoyu bırakıp youtube'a geçmişler. bence çok tutacak bir program olacaktır. aralarındaki muhabbet inanılmaz güzel. zafer algöz çok komik avs. abone olmak isteyenler için buyurun.
  • zafer algöz’ün gülme krizine soktuğu radyo programı. kafa radyo’da pazartesi akşamları yayınlanıyor. podcastlerden eski bölümleri dinleyebilirsiniz. ufolar ve nur subaşı hakkındaki bölümleri şiddetle önerilir.
  • olan biten kafamızda
  • zafer algoz'un ne kadar kulturlu, muhabbetli ve komik bir insan oldugunu gormemizi saglayan program. adamin her anlattigi hikaye muthis bir gozlem ve hos bir oyku iceriyor. zafer algoz her anlattigiyla kendini zevkle dinletiyor. keske guzel bir komedi filmi senaryosu yazsa da kendinden turk sinemasi da faydalansa.

    can yilmaz'in negatif katkisi ise, sacmalamak, muhabbeti kisirlastirmak ve zafer algoz'e yalanci veya komik degilsin abi demek. can, sen o programda zafer algoz'un ancak ciragi olabilirsin. adami yalancisin diyerek baltalamayi birak, muhabbetin sifir, sazi zafer algoz'e birakip kosede yancilik yap. dinleyiciler olarak tek istedigimiz bu.

    dev edit: yazimi tekrar okudum. can yilmaz'a fazla sert vurmusum. biraz yapici bir elestiri yapayim. bazi arkadas ortamlarinda zafer algoz gibi tipler vardir. bu adamlar yasantisini cok iyi gozlemleyen, her anin fotografini cekip, hafizaya atan adamlardir. bu hikayeler yeri gelince torbadan cikar. bazen sadece ilginc bir hikaye olarak anlatilir. bazen ise biraz eklemeler yapilarak efsane komik hale getirilir. buna aslinda sohbet degil de, storytelling denir. hikaye anlatici hikayeye lezzet katmak icin olaylari abartabilir veya aralara uydurma seyler ekleyebilir. zaten iyi bir storyteller bunu oyle ince bir cizgide yapar ki, onu cok iyi taniyan biri daha komik olmasi icin hikayelerini deforme ettigini anlayabilir. iste o anda sadece hikayelerin tadini cikaracaksin. gerekirse pasor gibi adami paslayip, yeni muhabbetlere, hikayelere yonlendireceksin. boyle sevkle anlatan adama can yilmaz'in yaptigi gibi "komik degil" denmez, "abi gotunden salladin simdi" denmezzz. her seyden once emege saygisizliktir. boyle yapan bir adamin, "benim de torbamda hikayelerim var. icinde hic abarti veya ufurme yok, tamamen dogal. daha komik veya daha ilginc" diye ortaya cikmasi lazim. ancak can yilmaz'in anlatacak bir hikayesi de yok. bu tip kisiler arkadas ortamlarinda da vardir. ortamda dikkat ceken hikayecinin acigini arayip, onu tus etmek icin aportta beklerler. can yilmaz'da bu kiskancligi goruyorum. bu yuzden can yilmaz'in yaptigi konusmalar bana sevimsiz geliyor. can yilmaz gibiler asla zafer algoz gibi cenebaz ve hikayeci olamazlar; bu durumda kendi yan rolunun payesini vermesini bilecekler. burada bir ego savasi oldugunda ortamin tadi kacar. zafer algoz'u bir yanci gibi paslamasi lazim. cunku kendisine pisekar rolu yakismiyor ve pisekar rolu de uzerinde egreti duruyor.
hesabın var mı? giriş yap