• henüz onbeş tane entrisi olmakla birlikte yazdıkları ilgi uyandıran, bilgi veren yedinci nesil yazar. hoş gelmiş.
  • yirmibeş sene öncesinde ne kadar kıskançsa bugün de aynı kıskançlığı devam eden bağyan.

    hazır cevap hakkı doğmuşken kendisi hakkındaki az bilinenleri de bir bir ifşa edeyim: küçükken sabahları yataktan fırlayıp annesinin makyaj malzemelerinı ve taraklarını kucakladığı gibi aynanın karşısına geçer, mahallenin en güzel kızı ben olacağım deyip saatlerce süslenirdi. ama lütfen süslenmeyi sadece yüz ve saç bakımı olarak almayın. böyle kabarık pileli etekler, parlak kırmızı potinleriyle uyumlu tokalar/kurdeleler, hatta çok iyi hatırlarım, belgin doruk'a (daha doğrusu küçük hanımefendiye) olan hayranlığının bir ifadesi olarak yüzüne siyah kalemle bir ben bile kondurmuşluğu, onun konuşmasını taklit ederek esnafla merhabalaştığı vakidir. bakkal amcaların, tuhafiyeci teyzelerin asıl sevgilisi kimdir artık daha açık oldu sanıyorum sizin için.

    okul dönemi bundan farklı geçti sanıyorsanız yanılıyorsunuz. elbette makyaj devri -mecburen- kapanmıştı. ancak beline gelen dalgalı
    saçlarını blendax reklamından fırlamış gibi savurup yürüdüğünde okul takımındakiler antremanlarını yarıda kesip bunu alkışlarlardı. kadın öğretmenlere güzellik sırları verip fazladan not aldığı yetmiyormuş gibi, erkek öğretmenlerine de evden aşırdığı börek-çörek gibi yiyecekleri götürüp erkeğin midesinden geçen bütün yolları keşfetmişti. bildiğim her şeyi bana öğretmiş aslında ha? bunu değil kargalar, bütün hayvanlar alemi güler.

    peki günümüzde ne yapıyor? benimle uğraşıp, hayranlarımın hevesini kırmaya çalışmasından başka, dört kıtaya yayılmış kendi hayranlarından sıkılıp sohbet etmek istediğinde, "ah sevgili kırkle, bugün de teksas'taki ahmak çiftçi aradı beni, neden hala evlenme teklifini kabul etmediğimi soruyor, bıktım bu heriften yahu" gibi bir girizgahla yanıma geliyor.

    (bkz: yorumsuz)
  • karen blixen reenkarnesi. o hikayelerini anlatsın siz öyle hülyalara dalıp gidin. bundan çok güzel bir masalcı teyze olurdu ama işte daha çok genç...
  • en optimum alışveriş süresine sahip susersu. kendisiyle mango'ya bile girmekten çekinmeyeceğim artık.
  • (bkz: canlı yayın)

    mor ve ötesi grubunun solisti harun tekin'in yaşadıklarından çok etkilendiği kanat güner için yazmış olduğu, ''git bunlardan kurtul mümkünse git ağla bir başka yüzle'' dizelerini içeren parçası.
hesabın var mı? giriş yap