• (bkz: miu miu)

    edit:

    sözlük teorisyeni arkadaşımdan uyarı geldi var efendim miu miular o kadar yokmuş.
    taş çatlasa 5-10 imiş.

    burdan selam ederim kendisine,
    biz ailecek aldık mı 8-9 tane den aşağı almıyoruz ondan,
    taam mı cicim.
  • (bkz: chanel)
    (bkz: dior)
    (bkz: hermes)
    ...
  • hayati boyunca 1 kurusunu disari atmamis, oteller, hanlar, hamamlar dikmis, paralari balyayla tasimis akrabamin torunlarinin haftada bir yaptigi etkinlik.
    adam 90 yasinda akbil basar otobuse binerdi, yol kisaysa yururdu, taksiye verdigim paraya aciyorum derdi.
    torunuyla konusurum, bana adini hatirlamadigim abuk bir hayvanin derisinden cuzdan gosteriyor, ustunde okuz gibi altin bir logo, belirgin dikisler. icinde de sirf kredi karti var, para derinin seklini bozuyormus.
    gerile gerile soruyorum, ne kadara aldin diye.
    14 bin €.
    yemekle bitmez gerci dedenin parasi, ama kemikleri sizliyodur adamin ona suphem yok.
  • ekşisözlük başlığı gibi haber başlığı atmanın giderek yaygınlaştığını gösterendir. bakıyoruz, burada başlık "çantaya 68 000 tl para vermek", bağlantısı paylaşılmış siteye gidiyoruz, aaa orada da aynı.

    yazarlar açısından da büyük rahatlık tabi. "konuyu buraya nasıl taşısam" diye düşünmeye gerek kalmıyo. bunu adet haline getirmiş bir diğer site için (bkz: alkislarlayasiyorum.com)

    (bkz: hıammına)
  • eleştirilmesini anlayamadığım bir eylem. hiç böyle bir durumum olmadı, olan insanı da tanımadım. ki tanısam da seveceğimden emin değilim. evet, bana göre de mantıksız bir hareket.

    ama arkadaşım, bana ne? sana ne? para bu kadının ya da kocasının parası değil mi? sana ne oluyor? o paranın nasıl harcanacağının hesabını yapmak sana mı kalıyor? hayır anlamayan arkadaşlar olacak, tekrar ediyorum. akıllı bir davranış değil. ama bunu sorgulamak senin hakkın hiç mi hiç değil. hele bir de bu insanları orospu çocuğu falan diye nitelemek düpedüz saçmalıktır. bir de hemen bir dayanak gösterilecek ya, afrika'daki çocuklara bağlanılmış konu. o çocukları o kadar düşünüyorsan sevgili kardeşim o 96 taksite aldığın süper akıllı telefonunu, macbook'unu ıvırını zıvırını, lüks olarak sayılabilecek her şeyini satar o çocuklara bağışlarsın. senin vicdanının sesinin herkesin vicdanının sesi olmasını bekleyemezsin. milletin parasını nasıl harcayacağına da sen karar veremezsin.
  • para sıçtığınızın kanıtıdır. tebrikler.
  • orjinalini sevgilisine, imitasyonunu ise eşine alan kodamanların ödediği meblağdır.
  • salakliktir. bir gun trilyoner olsamda yapmayacagim seydir. baktim linke, guzel bi canta da degil...
  • evet aclara yardim etsinler bu insanlar fakat dusunuyorum adam/kadin zengin parayi gotune mi sokacak herseyin en pahalisini alabilecek kadar parsi varsa alir kardesim size ne dedirten onerme. aclarin halini dusunmek konusunda ben de hak veriyorum ama bir de sunu sormadan edemiyorum; kardes sen napiyorsun acaba afrikadaki ac kardeslerimiz icin? klavye delikanliligi mi? farkindalik yaratmaya calisiyorsun eyvallah goruyoruz ama sen de bir action al e guzel kardesim. belki bir zengin okur da gaza gelir diye baslik acma. benim de trilyonlarim olsa ben de gider 15 bin euroluk cuzdan kullanirim. ve emin ol en serefsiz zenginler bile sirf gosteris olsun diye vakiflar vs ya da yardim kampanyalarinda baya aktif rol aliyorlar. zenginin mali, zugurtun cenesi..
hesabın var mı? giriş yap