• öncelikle eğer böyle bir durum başına geldiyse kendisine geçmiş olsun diliyorum.

    ankara/cepa cinemaximum görevlilerinden duyduğum olay ve bana pek inandırıcı gelmedi. aslında rezalet başlığı gerekirdi ancak rezalet puanımın düşük olmasından endişelenip bu başlığı açtım.

    fazla uzatmadan olaya giriyorum. şu entrymde bahsettiğim gibi arif v 216 filminin seans ve gününü değiştirdim. sırf oyuncuları daha yakından görmek ve bir iki espri daha duyup eğlencemi katlamak için ailemle ya da arkadaşlarımla gidebileceğim bir filme tek başıma gittim. çünkü instagram hesaplarında belirtilen saat 16:30 ve bu saatte akrabalarımın hepsi çalışıyor keza arkadaşlarım da öyle.

    16:15 gibi avm içinde 5 dakika süren bir söyleşi oldu cem yılmaz, ozan güven ve zafer algöz tarafından. sanıyorum can yılmaz da vardı. 16:25'te salondaydım ve ekibin salona geleceği söylendi. zaten bu sebepten biletimi cumartesi 16:30 seansıyla değiştirmiştim. yaklaşık 30 dakika bekledik gelmelerini ve bu sırada sinema çalışanlarının kendi aralarında konuşmalarını duydum. güya "asansördelermiş". daha sonrasında 2 görevli geldi ve çok özürdileyerek cümleye başladı. cem yılmaz'ın avm içindeki söyleşiden sonra kafasına darbe aldığını, gelemeyeceğini ve hastaneye gittiğini iddia etti. ve dilersek biletlerimizin iade edilebileceğini söyledi. bu sırada izleyecilerden birisi " peki diğer ekip nerde onlar gelemezler mi? onlar nerede ?" dedi. görevlilerin cevapları birbirini tutmadı. birisi diğer ekip burda derken diğeri de hayır onlar da beraber hastaneye gitmişler deyince benim şartel attı. ama sadece attı, içimden yani.

    sonuç olarak biletimi iade etmedim tabi. gelmişken izleyim dedim ve çoğu seyirci izledi.

    sevdiğim ve saygı duyduğum bir ekip tarafından salak yerine konulmak üzdü. belki cem yılmaz aşağıdaki kalabıktan sinirlenip gitmiştir ya da başka bir olay olmuştur bilemiyorum tabi. ancak kafasına darbe aldı ne demek?
hesabın var mı? giriş yap