• aslında cem yılmaz'ın michael jackson'a pedofili iması olacaktı fakat sol frame'de yasaklı olduğu için değiştirmek durumunda kalınmıştır.

    yani tabi bu benim kötü niyetim olabilir ama cem yılmaz'ın katıldığı tolgshow isimli programda yaptığı imadır. komik olayım derken bir anda ayıp etmiştir.

    https://www.youtube.com/…c&feature=youtu.be&t=4m10s
  • duyar filan degil cem yilmaz'in yaptigi bildigin terbiyesizliktir.

    edit: cem yilmaz'i oldukca severim ama bu ayri.
  • michael jackson'a ayıp yapması nedir ya? michael jackson nereee cem yılmaz nere? ayrıca espri olsun diye söylenmiştir, olayın gerçekliğinin o da bence farkındadır. ayrıca cmylmz'nin filminde gönderme yapıp esinlendiği ama aynı zamanda dalga geçtiği birçok ünlü sahneyi de (bkz: arifv216)da görebiliyorsunuz.
  • çok komik olmuş cem yılmaz! sen kimsin de efsanenin adını böyle seviyesiz esprilerinden biri için ağzına alıyorsun.

    üretemiyorsun artık. dön dolaş aynı. kısacası düşüyorsun, düşerken bari saçmalama da aklımızda hep iyi olarak kal.
  • oldukça güzel bir espridir.

    her zaman yazarım bu ülkenin mizahı karadeniz şivesi ile konuşan adam seviyesindedir. bu başlık da bunun kanıtı.

    anthony jeselnik, jeff ross, natasha leggero, george carlin ve joe rogan gibi komedyenleri izleyin. mizahın ne olduğunu anlamaya çalışın. farklı mizah türleri hakkında bilgi sahibi olun, olun ki böyle salak saçma başlıklar açıp saçmalamayın.

    herkesin bir 'özeli' var. o konuya girme, o, şuna terbiyesizlik, bu, şöyle ayıp.... yasak yasak.

    ulan bir de mj değerse amerikalıların değeri, sana ne oluyor. onlar da yıllardır mj ile dalga geçiyorlar. konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz.

    zihniyet bu işte.

    her konuda mizah yapılır kardeşim, kimse sizin hangi konuda duyarlı olduğunuzu vs. dikkate almak veya bilmek zorunda değil.

    on numara espriydi, gülmekten altıma sıçtım. cem yılmaz'ı da kendini geliştirdiği için tebrik ederim. demek ki kendisi ben oldum demiyor ve dünyadaki trendleri takip ediyor.

    alın size mizah, rahatsız olursunuz bol bol

    link
  • izlerken benim de dikkatimi çeken hareket. kanımca gerek yoktu bu tip şeylere girmeye, ölmüş gitmiş adam ne laf atıyorsun ki abicim?
  • cem yılmaz'ı yermek, mj nin yerini korumak için açılmış bir entry.

    cem yılmaz izlemeyi severim ama savunmak benim işim değil. yine de michael jackson a bu imayı yapan tek kişi cem yılmaz gibi davranmak yanlış.
    ayrıca mizahi davranış duyar gerektirmez. neden işinize gelmeyecek her konuda duyarlılık bekliyorsunuz anlamadım
  • esas mizah, herkesin jackson taklidi yapmasını ti'ye alma durumudur. adam bıkmış her seferinde aynı şeyden, bunu da gayet kendince dile getirmiştir. illa komik olması da gerekmiyor ayrıca.
  • programı izledim ve duyduğum anda yok artık dememe sebep oldu. cem yılmaz bu espriyi inanarak mı yaptı yoksa, fazla mı gaza geldi kayınçonun programında.
hesabın var mı? giriş yap