• hayatımda gördüğüm en kötü hizmet sitesi. ne çiçek siparişinin saatine uyarlar, ne bırakılması gereken notu yazarlar, ne sipariş ettiğiniz çiçeğin aynısını getirirler ne de ne de nede.. her tur kötü hizmet bir araya toplanmış sizi çıldırtmak için karşınızda durur adeta.. çiçeklerin soluk ve yanına istediğiniz balonların sönük olmasını saymıyorum bile bu hizmetin içine.. bu kırılımları da başka bir hikayede anlatırım ki bu da başlı başına başka bir kompozisyon konusudur ..
  • google da ilk sırada bulunuyor diye katakulliye geldiğim çiçek göndermece sitesi.
    ulaşabileceğiniz bir telefon numaraları bile yok, bilgi almak için mail atmanız gerekiyor, canları isterse cevap veriyorlar.
    ilk fiyasko zamanlamayla ilgili, üzerinden 2 saat geçmesine rağmen hala çiçekler adresine ulaşmadı. bakalım ne gibi maceralar bizi beklemekte.

    edit: çiçekler 4 saat rötarla gitti fakat sahibi tarafından aranmadım. ulan yoksa bunlar isim yazmayı mı unuttu, yoksa benim planlar mı yanlış.

    yıllar sonra gelen edit: inanın bu çiçekleri kime gönderdiğimi hatırlamıyorum, hayat ne garip değil mi
  • bu cicekci ne ayak ya hakkaten?

    gonderdigim cicek icin ulasti diye mail gonderip sonra da aslinda ulasmadigini ogrenmemle sarsildim!

    ayni zamanda ciceksepeti.com ile de bir baglantisi var sanirim ki hem internet siteleri ayni hem de her yerinde cicek sepeti a.s yaziyor.

    ulan dolandirildik mi ?
  • bırakın böyle dandik siteleri, paranızla rezillik tamamen. böyle bir çiçekçi, bir dükkan var mı ondan bile emin değilim. sitede bir tane telefon numarası, o da cep numarası. arayınca açılmıyor, sadece whatsapp iletişimi mevcut.

    sipariş saatlerine uymak filan zaten hakgetire. hayır üçe beşe bakmayayım buradan sipariş vereyim dedim, zira muadillerine nazaran zaten pahalı bir site. uzak durun boşverin.
hesabın var mı? giriş yap