• (bkz: türkiye gerçekleri)

    birisi ölmeden , herhangi bir aksiyon alınmaz.

    ne yazık ki, beklenen odur.
  • bir çocuğun veya başkasının evcil hayvanı ölmesi lazımdır, belediyenin çalışması için.
  • bu olay, yıllardır o parkta yaşanıyor ve hiç bir resmi kurum bir çözüm getirmiyor, sanirim bir cinayet veya haber olacak bir mevzu bekliyorlar...

    köpek kaçırtan sprey veya ses bazli cihaz almak lazim...
  • bir adet köpeği olan benim de ayıpladığım olaydır bu.. hayvan severlikle bunun bi alakası yok.. pitbull olsun olmasın, parklarda köpek gezdirirken lütfen tasma takınız.. bunu hep söylüyoruz. biz enayimiyiz yaa her yere tasmayla gidip geliyoruz anasını satayım.. herkes salsın köpeğini olur mu böyle? hele ki pitbull gibi agresif ırklarda bilhassa dikkat edilmeli..

    bir de konu açılmışken birşey söylemek istiyorum. saldırgan pitbull yoktur aslında.. allah'ınızı severseniz, şu hayvanları köpek dövüşü için yetiştiriyormuş gibi yetiştirmeyin.. bu hayvanları bu kadar saldırgan yapan şey sizsiniz eyy sahipleri.. sizin embesilliğiniz yüzünden bu köpekler bugün saldırgan ve yasaklı ırk olarak geçiyor.. evet agresif bir yapıları var.. dna ları öyle, çünkü yıllarca dövüş köpeği olarak kullanılmışlar orospu çocuklarının elinde.. ama agresif yapılı olmaları saldırgan olmaları demek değil.. bu nasıl yetiştirdiğinizle alakalı bir şey.. düzgün ve insancıl yetiştirildiklerinde çocuklarla dahi çok iyi anlaşan bir ırktır pitbull.. isteyen araştırabilir.. internet hepinizin evinde var..
hesabın var mı? giriş yap