• birazdan hunharca kınanacak kadındır.
    sonuçta kadın ya ruh hastası ya da gerçekten çocuğuna kedi saldırmış.
    iki durumu da düzeltemeyiz.

    mama veren teyze 100 metre ileri koysa da bu kadar yaygara çıkmasa. kadının kapısını önüne koymak zorunda değil sonuçta.
    o zaman da günlük ardinal stoğunu dolduramaz...
  • saçmalayan değil, gayet de haklı olan kadındır. çocuğunun kediden korkması da gayet normaldir. videoya alan şahıs da kendini haklı çıkarmak için kadının söylediğiyle tamamen alakasız, zehirleyelim mi o zaman gibi şeyler söylüyor. bu hayvanseverlik falan değil, rahatsızlıktır. ayrıca herhangi bir kişiyi isteği dışında videoya alıp sosyal medyanın önüne atamazsın.
  • ben de karanlıktan korkuyorum güneş batmasın
  • genelde bu tip başı ve sonu belli olmayan videolara entry girmem fakat bu videoda tepkisini dile getiren sarışın kadın kesinlikle haklı.

    kedilerin yavruları olduğu için tam kapısının çıkış noktasında bulunmaları neticesinde kedinin hırçın davranışlarına maruz kalan çocukları olduğunu söylüyor.*

    devamında mama kaplarının farklı bir noktaya koyulabileceğini sakin bir dille ifade ediyor. *videoyu çeken kadın gereksiz bir duyar kasarak, konuyu sosyal medyaya yayma gibi tehditler savuruyor.*hayvan haklarını ihlal eden bir durum gözükmüyor.*

    insanlar artık bu hayvan hakları konusunda, iyice sosyopat bir hale büründüler. diğer insanların durumdan rahatsızlık duyup duymadıkları umurlarında değil. hayvanları sevip, insanlara saygısızlık yapman seni iyi bir birey yapmıyor fakat yine de sen bilirsin.
  • çekim yapan kişi haksızdır videoya alınan kişi çok güzel bir şekilde derdini anlatmaya çalışmış/anlatmıştır. demogoji yapıp zehirliyelim diyip üste çıkmaya çalışması ise komik.
  • kaç insana yoldaş oldum, maddi manevi destek oldum. yardımseverim, hayvanlara eziyetin engellenmesi için hukuki bir takım desteklerim var vs... kedi köpek sevemiyorum. uzaktan severim, huylanırım. kedi köpek yanimda dolaşirken pist ya da hoşt dediğimde, hayatinda tek yaptiği kediye mama verip basini oksamak olan cazgırın biri; 'sen şöylesin sen böylesin hayvan düşmani' vs gibi laflarla kendi egosunu tatmin etmeye kalkarsa elin içinde rezil ederim o bencili... kimsenin evinin önüne, çöpten yiyecek bulabilme gibi şansı da olan kedileri toplayamazsın. ayrıca kadın kendini çok güzel izah etmiş, sen beni evimin önünde izinsiz çekemezsin diyor. kedi sever ise bakın darp ediyorlar diyor. kedi üstünden iyi kalpli bir insan olmaya çalışıp, prim yapmayın ya mide bulandırıcı.
  • valla kadın haklı bence. tamam hayvanları sevelim besleyelim de. başkalarının evlerinin önüne de gidip mama kabı koyamazsınız kardeşim. istemiyorlarsa yer bol, gidin başka yere koyun. kadının derdi hayvanlarla değil ki. kapısının önüne konmasını istemiyor o kadar.

    ayrıca video'yu çeken abla da uyuz olunası bir tip.
  • akıllı insanların ulkelerinde, sokakta kedi, kopek, kus, vs beslenmez. beslersen hayvanlar dogal ortamlarından insanların ortamına kaymaya başlıyor. kolay yemegi kapmaya çalışrken istenmeyen olaylar oluyor. sözde hayvanseverlerde hayvan onu sevdi alisti, yasasin!! benide seven biri var edalarında kendini kaybediyor. aslına olan hayvan sende yiyecek var alismiş ondan yaklaşıyor.

    hayvan sever sen git barınakta destekci ol, evinde hayvan severlik yap. sokaklarda pislik yapma elinde bir teneke 1tl lik mama neyin olayındasiniz anlamak mümkün degil...
  • sözlükteki hayvan düşmanı orospu çocuklarını bir araya toplamış olay.

    dünyanın kendi için yaratıldığını sanan çomarlar, sen bu gezegendeki onbinlerce canlı türünün sadece bir üyesisin. o hayvanlar da şehirlerin güzellikleri.

    dünyada hiçbir yerde sokak hayvanı yokmuş. evet, ve o şehirler inanılmaz çıplak geliyor gittiğinde. yurtdışından istanbul'a gelen birçok turistten de bu durumun hoşlarına gittiğini duyabilirsin.

    ayrıca, o sokakta hayvan olmayan şehirlerde barınaklarda ortalama hayvan kalma süresi 2 hafta. burada? barınak sokaktan bile kötü.

    amına koduklarım, seninle aynı açlığa, aynı ihtiyaçlara sahip korumasız canlıyı sevmiyorsan sevme, ananın amına yolun var, bari düşmanlık yapma.

    'evcil hayvan' denmesinin bir sebebi var. yüzyıllardan gelen bir kültür bu. sokakta leopar besliyorlar sanki. kediden korkuyormuş çocuğu. ışte böyle aptal cahil bir kadının doğurduğu çocuk bu kadar olabilir zaten.
  • videoyu izledim çekim yapan kadın haksız.videodaki kadın ve çocuğu kediden korkabilir.kadın besleme demiyor mamayı evimin önüne koyma başka kenara koy diyor.
hesabın var mı? giriş yap