• başka firmalar tarafından ufak tefek değişikliklerle taklit edilen, arkadaşım emrah çolakoğlu'nun sahibi olduğu firmadır. gerçek telefon numarası 444 55 97'dir, merkezi ayazağa'da ve ataşehir'dedir ve firma internet sitesi www.colakoglunakliye.com.tr 'dir.
    firma expertiz sistemi ile çalışmaktadır; taklitlerinden sakınınız.
  • bu adamlara geçen sene ofisi taşıttırdım. başımıza gelenler şu şekilde:

    - cuma gelip mobilyaları demonte edeceklerini söylediler, gelmediler.

    - cumartesi sabah söyledikleri saatte gelmediler.

    - cumartesi sabah söz verdikleri sayıda hamal getirmediler, sonradan getirdikleri hamalların sigortasız olduğunu öğrendim. anlaşmadan önce her hamalın sigortalı olduğunu, gerekirse taşınma gününde sigorta giriş belgelerini verebileceklerini söylediler.

    - cumartesi sabah söz verdikleri boyut ve sayıda kamyon getirmediler.

    - getirdikleri kamyonlar kendilerinin değildi, başka bir firmanın ismi yazıyordu. bunu özellikle sormuştum.

    - kamyon ve hamal sayısı yeterli olmadığı için cumartesi günü işi bitiremiyorlardı. anlaşma yaparken, işin cumartesi günü bitmesi gerektiği konusunu özellikle vurgulamıştık. pazar günü kendimiz temizlik vs yapıp, pazartesi normal mesaimize devam etmemiz gerekiyordu. gelen hamal ve kamyonlar mesailerinin bittiğini söyleyip gitti, başka bir kamyon ve hamal geldi eski ofise. tabii bunu telefonda bağırış çağırış yaptılar.

    - en vurucusu bu: yaptıkları işi sigortalı/garantili yaptıklarını söylemişlerdi. yani taşıdıkları eşyalara zarar gelirse zararı karşılayacaklardı. pazartesi günü telefonda konuşurken masamdaki hasarın nasıl halledileceğini sorduğumda, benim yalancı olduğumu ve eskiden kalma hasarları onlara ödetmeye çalıştıklarımı söylediler. konuşmanın devamında bana 'orospu çocuğu' dediler. yine aynı telefon konuşmasının devamında, yarın gelip ödemeyi tahsil edeceklerini söylediler. halbuki ödemeyi 1 ay sonra yapacak şekilde anlaşmıştık. bu anlaşmayı tanımadıklarını, gelip ödemeyi öyle ya da böyle alacaklarını söylediler, ofisi basmakla tehdit ettiler. gelemediler ayrı konu.

    diyeceğim o ki bu adamlarla iş yapmayın. bir de adamların websitesindeki metinler sağdan soldan kopyalanmış:

    https://i.hizliresim.com/oy6yvd.png

    https://www.colakoglunakliye.com.tr/sss.html
hesabın var mı? giriş yap