• yoldan müşteri toplayan müessesemsi.
    gayet lakayıt, özensiz ve kalitesiz pazarlama yöntemleriyle çalışırlar. müşteriye sorun çıkarma, işleri çıkmaza sürükeyip ısrarcı davranma ve çözümsüzlükte üstlerine yok.
    buraya gidenin,aldananın aklını seveyim!
  • beşiktaşta broşür ile lazer epilasyon uygulaması satmaya çalışanlardan uzak durmak gerekiyor.

    bundan 2 sene önce buraya 2 bölge için 1000 tl verdim, 8 seans gittim ve hiçbir değişim olmadı. tekrar gidince de üzgünüm, biz bitirme garantisi vermedik dediler. her tarafımda aynı şekilde hiç sanki lazere gitmemişim gibi çıkmaya devam etti. halbuki ikna ederken, imzayı atmadan önce neler neler diyorlardı.
    inanmamak lazım böylelerine.

    sizde elinize broşür geçince bu entry i okuyanlardansanız lütfen uzak durun. ve kayıt yaptırmayın.

    üstelik beni ikna edene kadar da takla bile attılar o derece. umarım bu kriz zamanı batarlar. hakkımı helal etmiyorum çünkü.
  • bir diğer benzeri için (bkz: dermotech)
  • dolandırıcı bunlar aman dikkat
  • bu yaşanan olayları bilmediğim için gitmiş bulundum iki gün önce, orda çalışan genç bir kız ilgilendi benimle, fakat tarihler uymayınca ödemeyi de yapmış bulunmuştum, geri almak istedim, hemen iade etti, sorun olmadı.

    ben dürüst ve iyi birine rastlamış olabilirim diye düşünüyorum, o çalışan arkadaşın en azından, hakkını teslim etmek için bilinsin diye yazıyorum, iyi niyetli davranan da çalışıyor firmada.
  • makineleri kesinlikle hicbir ise yaramayan, size urun satmak icin ayakustu yalanlar uyduran ve sizin seanslarinizi yakan firma. uzak durun.
  • bildiğiniz dolandırıcılar. kesinlikle önünden geçmeyin. hadi ezkaza gittiniz, asla kimlik, kredi kartı bilgisi vermeyin, sözleşme-senet imzalamayın. 5 yıl sonra icraya verebilirler.
hesabın var mı? giriş yap