• (bkz: çomaratlar neyle beslenir belgeseli)
    ne hayatlar ne kafalar var bu ülkede, açık müze gibi gerçekten. işte bu da çomar türü diye dünyada gösterilebilir bi video.
    başkası yerine utanmanın görsel tanımı olmuş ama buna inananlar var bu ülkede, baya da oksijen yakıyorlar.
  • "ben gördüm" demesi en önemli ayrıntılardanokta biridir ayrıca olayları bir şekilde hadislere getirerek olayı hadisle kapattığı sayısız teoriden biridir.
  • cübbeli hocamız bu beyanında en azından yıldız var demiş, yıldızlar kayıyor filan demiş.

    ben dünyanın yuvarlak olduğuna, aya gidildiğine inanmayan adamla hergün oturup çay içiyor, tavla oynuyorum alüminyum!'
    'ay'ın görüntüleri var olm, etme tutma' diyorum, 'yok gardaşlık, o görüntüleri kaf dağı'nın üstünde çekmişler. bizim bilmemne hoca efendi anlattı bunları bize, okumuş, alim adam, ondan iyi mi bilecekler götünü yıkamaz gavurlar!' diye kestirip atıyor.
    adama ay'a götürüp bıraksan, gene de inanmaz, 'daş mı yedirdiniz lan bana allahsızlar, bayılttınız mı lan beni?' diye kafasını yumruklayıp uyanmaya filan çalışır.

    edit: bakkal hüdaverdi gardaşıma selam olsun!
  • ne desek inandıramazın bu adamın götündekileri.
  • "yıldızın kaydığını kim görmüş belki salıncakta sallanıyor" sorusuna cevap niteliginde bir açıklamadır.
  • bazı insanların beynini kullanma konusunda hala bir noktaya gelemediklerini düşünüyorum. beynin evrimsel açıdan incelenmesi sonucu ileride bu arkadaşla farklı türlere ayrılabiliriz. öyle umuyorum yani ben bunlarla aynı türde olduğumu zannetmiyorum. akıl dışı tutkular insanı nasıl bu kadar esir alabilir onu da aklım almıyor.
  • komik teori. ayrıca müslüman olup da bu söylenene gülenlere ya da eleştirenlere ben de gülüyorum. bunların kendi inandığı dinden haberleri yok. al oku ayette ne var?
    mülk suresi 5. ayet

    --- aha bu da spoiler ---
    and olsun ki, yakın göğü kandillerle donattık, onları şeytanlar için taşlamalar yaptık ve şeytanlara çılgın alev azabını hazırladık.
    --- aha bu da spoiler ---
  • abi aslında çok romantik lan.

    baksana şimdi hatuna söyleyeceğim iltifata:

    "kayan yıldız gibisin hayatımda, her kaydığın zaman adın kafama kafama vuruyor. şeytan oldum, cine döndüm aşkından. kafama çarpa çarpa aptal oldum, bak nasıl saçmalıyorum."
    yalnız, harbiden saçmalıyorum şu an... bana birşeyler oluyor... evet... ben uyuyayım en iyisi. *
hesabın var mı? giriş yap