• şimdi göz ucuyla sözlüğe takıldım bugün öyle çalışırken arada girdim okudum biraz falan.. başlıktakine benzer duyguları taşıyan bir insan belirdi sonra kafamda.. dedim yok yok valla bak imkansız yani falan.. öyle unuttum.. sonra baktım ki galiba bu ruhlarını siktiğimin lanetlenmiş canavarlardan gerçekten de var.. hala inanmamak için bahaneler uyduruyorum kendimce buna.. nolur biri çıksın desin ki böyle bir durum yok sen tamamiyle bir ilüzyonun kurbanısın.. nolur...
  • http://imgur.com/a/wzcdc

    varmış.. hemde o kadar çokmuş ki.. ben hala kendi ütopyamda yaşayayım işte böyle..
  • bir acıyı, başka bir acıyla gidererek bundan zevk almak, başkasının acısından mutluluk duymak (bkz: schadenfreude)
  • neredeyse mumkun olacak. neredeyse agzimizi acip diyecegiz ki "karde$im sen ya$asan da insan muamelesi gormeyecektin, belki asker, belki pkk karartacakti hayatini, tek hatan da bu ulkeye ve o $ehre dogman olacakti. belki cocugunun olumunu ya$aman gerekecekti, belki agaclardan toplayacaktin parcalanmi$ bedenini kizinin. yani belki, dilim de varmiyor ama, ya$ayacagina olup de kurtulduguna sevindik.. neredeyse..."
  • isyan ettiren düşünce. düşman askerinin bile yerde yaralı bırakılmadığı şu dünyada sivillerdeki bu kin ve şiddet nedir anlamış değilim. bir gün hepimiz çok pişman olacağız ama her şey için çok geç olacak.
  • kanımca manyaklıktır. şu bahsi geçen topluluğu bilgisayarlarıyla bir gök cisminin üzerine bırakıp akabinde meteoru sessizce uzaya yollayacaksın bunlar fark etmeden. sakince ama kızmadan. biraz battaniye, yemek, su, müzik ıvır zıvır. bunlar bi gitsin az uzay havası alıp gelsinler. bi ferahlasınlar yahu. ayrıca meraklandım. bazı fantastik kafalı arkadaşlar "mehmetçiğin intikamı" demiş. o vakit sormak istiyorum marmara depremi kimin intikamı diye?

    beyler bayanlar lütfen ama bu kadar da allah'sız olunmaz şimdi. şehitler için yükselen öfke ve üzüntü ortada ancak, böyle hava gazı sinirle, birbiriyle yarışırcasına öfke kusumlarıyla da ancak şeytan olunur. allah allah allah diyorsunuz da az bi durun düşünün allah neydi, vicdan neydi, din neydi, biz neredeyiz, ne yiyorduk, ne içiyorduk, hangi kültürden geldik, iyilik neydi, kötülük neydi, aklı yitirmek neydi diye.

    yoksa bunları anlamadan düşünmeden allah korusun, birlikte galeyana geldiğiniz topluluktan olaki uzak düşersin, yalnız kalırsın, insanlığınla baş başa kalırsın, bir de kara bahtın tutar işin içinden de çıkamazsan, yitiriverirsin elde olan bir gıdım insanlığı da, işte o zaman da o yitiveren insanlığının tortusu çöker dibine de kendine ağır gelirsin. toprağa boş batarsın. insanlık için yazık olursun.
hesabın var mı? giriş yap