• berklee mezunu(az sayıda verilen bir bursla okumustu yanılmıyorsam), farklı türleri birleştirerek insanın kafasında buradan farklı dünyaların resimlerini yaratabilen, mülayim ve yetenekli müzisyen. muziktek comda, müzik teknolojisi ve yapımı forumunda moderatordür, tanısmıs olmamamıza ragmen, insanlara yardım etmek icin büyük gayret icinde olmasıyla ve müzik bilgisiyle sevgimi saygımı kazanmıstır.

    http://www.somunkiran.com/
  • http://www.bostonphoenix.com/…ocuments/04242233.asp

    yaptıgı yeni programla inanılmaz güzel bir fikri hayata gecirmiş oldugu gozuken insan. cok yakın gelecekte adını daha sık duyacagız.

    (en azından dısarda öyle olacak, burada ibo ve asena' dan zaman bulabilir mi müzik sektörümüz bilemiyorum)
  • bosphorus adında harika bir şarkısı olan kişi.
  • kültürlü, esprili, ve hoşsohbet bir adamdır. odtü uluslararası ilişkiler mezunudur, ve bir süre yabancı ülkelerdeki türk büyükelçiliklerinde çalışmıştır. bir süre sonra sıkılıp "eh bir berklee yapayım ben bari" deyip, sanki kolay bir işmiş gibi onu da bitirmiştir. bir süre amerika'da çalıştıktan sonra türkiye'ye dönmüş, bir ara galatasaray itm'de eğitmenlik yapmıştır. şu an film müzikleri yapmaktadır. kendisini iki mars bir düz yenmişimdir. onunla tekrar nargile tüttürmek ihtiyacını hissetmekteyimdir.
  • şimdi de kendisi, türkiye'deki nadir avid certified instructor'lardan biri olmuştur. setifikalı protools eğitmeni. hangi daw yazılımını versen 15 dakikada çözüyor, 35. dakikada da o yazılımı öğretmeye başlıyor adam. sinir olma sebebi. bilgi süngeri maşallah.
  • simdilerde modern muzik akademisinde cesitli dersler vermektedir.
  • youtube kanalında şöyle muhteşem bir video paylaşmış zâttır. bu videonun içeriğini sadece müzik eğitimi olarak sınırlandırılmamak gerek. zaten kendisi de videonun başında verdiği fizik örneği ile ufuk açıyor.

    müzik eğitimine ezber bozan bir bakış.
  • "konuyu bi noktada müziğe bağlamayı düşünüyo musun" temalı vidyolarına bayıldığım müzik eğitmeni. ayrıca geçen udemy'de studio one dersini satın aldım kendisinin ama ilgili daw'ın ses bankasını indiremiyorum bir türlü bilgisayarıma. öyle olunca da satın aldığım ders bir işe yaramıyor ama olsun hiç sorun değil. kendisi çok sevdiğim bir insan olduğu için paramı boşa harcamış gibi hissetmiyorum. verdiğim üç kuruşla da zengin olacak değil zaten. *
  • youtube türkiye'deki en kaliteli müzik kanallarından birine sahip müzisyen. rick beato gibi "what makes this song great" tarzı videolar yaparsa daha çok insana ulaşabilir.
  • "youtuber"lık kavramına, barış özcan gibi, üst seviye bir profosyonellik getiren kişilerden.

    gevşek gevşek bozuk türkçe ile konuşmayı, küfürlü şakaları, iki lafı bir araya getirememeleri samimiyet zannedenlere ders olsun.

    esas samimi tutkuyla iş yapmak budur işte.
hesabın var mı? giriş yap