• ankara tunalı hilmi caddesi üzerinde adından da anlaşılacağı üzere döner satan temiz mekan. konsept yapısıyla sıradan dönercilerden farklı. paket servis mevcut. etleri kesinlikle çok lezzetli. lavaşını da beğendim ki kendilerinin yaptığını öğrendim. servis, paket fln da baya janjanlı.

    şimdilik takipteyiz...

    oburcan tavsiyesi de şu şekilde:

    oburcan duble döner
  • tunalı hilmi caddesi üzerinde, değişik bir dönerci konseptiyle faaliyete geçen mekan.

    tanımı yaptıktan sonra asıl meseleye gelelim.
    yaklaşık 3 hafta önce, ne zamandır uğramak istediğim için, aç bir anımı denk getirerek girdim bu mekana..
    mekan janjanlı, konsept hoş.
    cheddar soslu dürüm aldım. yanında sayıyla verilen yağlı ve lastik kıvamında 3 adet (yazıyla üç) patates kızartması ve domates ile geldi.
    daha sonra bir daha gitmediğim için genelde öyle midir yoksa o güne mi denk geldi bilmiyorum ama et inanılmaz tuzluydu. döner yine yağlıydı (sanırım kesilip altta yağın içinde bekleyen partidendi).. cheddar sos fena değildi.. ona kötü birşey söyleyemem..

    sonuç olarak o günü dönerden mütevellit hafif mide bulantısıyla geçirdim.. ağırdı vesselam. tuz, yağ vs vs..

    bir daha gider miyim? sanmıyorum..
  • geçen günlerde bahceli 7.caddedeki yerinde dönerini tatma firsati buldugum ve hiç begenmedigim mekan.
    öncelikle servisleri cok yavas , sorun servistemi döneri kösen ustadami bilemedim. ikincisi dönerin et kalitesinin hic bir özelligi yok , cheddar peynirli olaninida denedim ama zaten kuru olan döneri iyice kurutmus .dönerin yaninda verilen patates yine standart , 2 dilim domates getirmisler taze degil beklemisti sanirim. sonuc olarak dekorasyon ,ambiyans fena degil ama lezzet cacik.
  • teppanyaki'nin 7. cadde'deki wok & walk'u dönüştürdüğü yeni hâl.

    komik geldi biraz, wok konseptinden dönere.
  • son derece sıradan ve gaz ateşinde pişen dana döneri çok matah bir şeymiş gibi pazarlamayı beceren mekan.

    bunun için güzel dekorasyona, güzel sunuma ve soslarına güveniyor.

    soslardan sadece cheddar olan iyi, o da olmasa da olur.

    kısacası sıradan.
  • ismiyle iki döner arasında ekmek servis ediliyormuş hissi veren döner tipi. yok yahu o reverse döner oldu galiba. (kelime oyunu mu var orada, bir dal alırken farkettim)
  • arjantin caddesindeki mekanı gayet guzel ve o muhite gore hesaplı olan mekan. aynı fiyata aba piknik ve hosta'da doner aldığınızda, ekmegin arasına biraz soğan ve domates sokuşturulduktan sonra onunuze ativeriyorlar. burada duzgun bir servisle (patates, salatalık turşusu ve domates yanında) hizmet veriyorlar. ayran olarak da cam şişede eker ayran var. cheddar peynirli dürüm de fevkalede başarılı.
  • dürüm arası dönerini bildiğin sade lavaş tadı alarak yediğin döner mekanı. buraya gidilecekse döneri servis yemek mantıklı. sosları cıvık, tadı da pek hoşuma gitmedi. zaten gazda döner mi olur la. başlarım oburcanına.
  • tunalıda onlarca kez önünden geçip bişeye benzetemediğim mekan. midesi hassas bir dönersever olarak burada yazılanları görünce gitmediğime sevindim.

    bu arada ankara'da döner (en azından çankaya'da) mutlu döner'de yenir. öptüm.
  • bilkent station şubesi 45 dakikada 3 parça durum doneri doğru şekilde getirmekten, doğru sipariş almaktan, 20 dakikada doğru adisyonu bulup hesap almaktan, üstelik garson sayısı yeterli olsa bile işletmenin becereksizliğinden kaynaklı sorunlara sahip donerci. lezzeti de üstelik sıradan
hesabın var mı? giriş yap