• covid 19 sebebi ile 5 yılı geri ödemesiz 10buçuk yıl vadeli bu parayı (100miyon dolar) türkiye'ye vermeyi onaylamışlar.
    akp genel başkanının her fırsatta söylediği 52 ülkeye tıbbi malzeme gönderdik hepsine yardım ettik demesinin ve yardım etmesinin sebebi bu olsa gerek, neyse.
    akp nin son büyük vurgunu diye tarihe bir not düşün.
    kaynak
    kaynak2
    zorunlu edit: bazı çomarlar yabancı bir topçu parası yani 100 milyon dolar büyük bir rakam değil demiş bu olayda sadece 100 milyon dolara takılan o***** çocuklarını kınıyorum:)ve de şunu söyleyeyim konu meblanın büyüklüğü veya küçüklüğü değil tabii 100 milyon dolar bir devlet için küçük bir para olabilir lakin 100 milyon dolar çarpı 7 yapmalıyız ayrıca buradaki en önemli husus geri ödemesiz olan sürenin ilk 5 yıl olmasıdır alınan bu paranın vade zamanlaması kesinlikle kasıtlı dır vadenin ne kastı olabilir diye soracak kişi varsa zaten bu başlıktan siktirsin gitsin.
    ve son olarak bu gelen parayı kim nasıl ve hangi banka aracılığı ile alacak bu para nereye gidecek herhangi bir denetim 1 sorgulama yapılabilecek mi yoksa ak çomarların cebine 100 milyon dolar daha mı girecek.
  • varsa bir kaynak alırız.

    edit: kaynak gelmiş.
    sanırım sadece tıbbi cihaz ve ekipmanlar için alınmış. dünya bankası tarafından verildiği için ardı arkası soruşturulacaktır diye düşünüyorum.

    keşke halk'a da bir miktar ayırsaydınız. insanlar gerçekten zor durumda.

    her ay belli bir miktar yardım etmeye çalışıyorum. bu ay resmen kıyas yapmak zorunda kaldım. yetişemiyoruz. sürekli birilerinin ihtiyacı var ve bu gözle görülür şekilde arttı.
  • kaynak özellikle seçilmiştir. *

    kaynak
  • ortamlarda "ayemef bizden 5 milyar borç istedi, verin dedim" dersin, kim bilecek...
  • pek de büyük olmayan, ilgili cenah için çerez parasıdır.
  • "açıklamaya göre, türkiye'nin alacağı kredi 5 yılı geri ödemesiz dönem olmak üzere 10.5 yıllık vadeye sahip."

    detayına hayran kaldım. şimdi tam bir "vatan haini" olsam düşünürdüm ki "nasılsa 5 yıl sonra biz iktidarda olmayız. bu parayı neden ye..."

    öhöhöm. neyse, selam ve dua ile.
  • messi'yi basaksehir'e getirsinler o paraya.
  • suriyelilerin dişinin kovuğuna yetmez la o para.
    edit: kelime yanlış yazılmış. eyvallah @komurluktekipatlaktop
  • bir zamanlar bir telefon şakası vardı, dinlemeyen yoktur ama iliştireyim;

    - şakacı ses kaydı: oğlumu bulana veya getirene tam 100 bin lira veriyorum. (o zamanlar maaşlarımız milyar seviyesinde, henüz 6 sıfır atılmamış)

    - şakalanan amca: lan 100 bin para mı it oğlu it.

    söyleyeceklerim bu kadar
  • 1000 tl çalışan için neyse 100m $ akp için o kadardır.
hesabın var mı? giriş yap