• sene olmuş 2014 başlığı bile açılmamış olan ingiliz dj nam-ı diğer daniel pearce. techno denince akla gelen isimlerdendir, londra'da xoyo'da resident dj olarak çalışmış, resident advisor'ın en iyi 100 dj'i sıralamasında üst sıralarda yer almıştır. catz & dogz ile bir araya geldiklerinde catz eats dogz ismini alırlar.
  • abinin kendisi hafiften kiloludur malum * boiler room performansıda dillere destan. catz 'n dogz kankileriyle birkaç çalışmasıda var.
  • j.e.s.u.s. un ''e'' sidir.

    edit: ne dedim lan ben? başlığına uçmamak için: https://www.youtube.com/watch?v=wzv6obxj_wk
  • 1980 doğumlu ingiliz dj.
    prodüksiyonunu pek beğenmesem bile dj'liğine laf edemem. özellikle mixmag seti çok iyiydi.

    tek tek saymama gerek yok ama aklınıza en büyük elektronik müzik festivallerini getirin, işte onların hepsine çıkmış dünyanın en iyileri ile aynı sahneyi defalarca paylaşmış bir dj olmasına rağmen tuhaf şekilde ülkemizde yeteri kadar popüler değil.
    29 şubat akşamı zorlu psm'de üstüne bir de turkcell sahnesi'nde tek başına çalacak. çok merak ediyorum doluluk oranını. gidip göreceğiz bakalım. umarım sert bir techno set çalar, malum house müzik çıkışlı olduğunu biliyoruz. aman diyeyim.
    pardon merak etmiyorum, kesinlikle full dolacak. son yıllarda aptal aptal mekan ve organizatörlerin eline teslim edilen güzelim müzik tarzı ülkemizde farklı algılanmaya başladı. techno deyince milletin aklına; karı kız düşüreyim, teki çift göreyim, madde kullanayım geldi.
    bu iş böyle değil ulan! yeraltından gelen yeraltında kalacak ve siz sığırlar hep aynı müziği aynı tonları dilediğinizi sanacaksınız.

    29 şubat 04:30 edit: büyük ihmaller sonucu 50'den fazla askerimizin göz göre göre idlib'de öldürüldüğü için, olması gerektiği gibi iptal olan parti.
hesabın var mı? giriş yap