1788 entry daha
  • aman allahım. yeni single stupid love sayesinde türkiye'deki korkunç birkaç fanı ile tanışmış oldum. küfür eden mi dersin, aşağılayan, suçlayan mı dersin, madonna fanı olduğumu söyleyen mi dersin, özelden ansiklopedi gibi bilgi veren mi dersin.
    arkadaşım müziğine bayılıyoruz. joanne albümünü bile bayılarak dinledim. harika bir ses. bu single da gayet başarılı. klibi ve bu tarzını sevmedim yahu. daha iyisini yaptı daha önce. ayrıca hayırdır? sanatçının umrunda mısın? canlı dinleyen kaç kişi var? kaçınız orijinal albüm ya da legal yollardan dinliyor? sızdığında ilk indiren ve dağıtan siz değil misiniz?
    yahu madonna, lady gaga kavgası mı kaldı? sakin. bunlar müzisyenler. hepsi reklam ve satış derdindeler. piyasaları o şekilde ilerliyor. bir bakmışsın kavga, bir bakmışsın bir partide yanak yanağa.
    gelsin güzel bir albüm. zaten dansı garanti etmiş röportajında. güzelce dansedelim. sakin olalım. günün sonunda kulaklığımızda müziği kalıyor, klibi, eradaki halleri değil. yan komşusu gibi savunup, kükremek nedir? bu konuda seni benden fazla yapan nedir? gören albümün prodüksiyonunu beraber yaptılar sanacak. sakin.
    (bkz: chromatica)
481 entry daha
hesabın var mı? giriş yap