8 entry daha
  • evanjelist kilisesine ait bircoklari gibi tanriyla direk konusup duyumlar aldigini iddia eden adam. pek tutturamiyor, ama " tanri seninle konusuyorsa sonucta kehanetlerinin cogu neden yanlis cikiyor?" diye soran da pek olmuyor. bu adam da din tuccarligiyla servetine servet katiyor. 1 milyar dolar civari bir serveti oldugu tahmin ediliyor. amerika'da kendi iddialarina gore 1.2 milyon uyesi olan christian coalition'in da liderligini yapiyor.

    gecen sene " 2006'da amerika'yi tsunami vuracak, tanridan haberini aldim" diyordu. tabi iddia bos cikinca "new england'daki asiri yagmurlar ve sel, kehanetimi kismen de olsa dogruluyor" diye kivirdi kendisi. tsunami ile cok buyuk duzeyde olmayan bir seli yakin sanan bir adam iste. bu seneki iddiasi ise 2007'de amerika'da cok buyuk capta olumlere yol acacak bir teror saldirisi olacagiymis. tanri'yla konusmus tabi. (bkz: tanri'yla konustum haberler kotu).
    http://www.msnbc.msn.com/id/16442877/

    daha once de irak savasi baslarken "incil'e uygun, hakli bir savas" derken, isler kotuye gidince "tanri bana bu isin sonunun felaket olacagini soyledi" demistir. http://en.wikipedia.org/…son#remarks_about_iraq_war
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap