382 entry daha
  • (vallahi ben değilim bu olayın kahramanı) :)

    kahramanımız ofis gibi ortamlarda büyük numara tuvalet ihtiyacını gidermekte zorluk çekmektedir. mümkün olduğunca eve saklamaya çalışmaktadır. genel olarak üzerindeki kıyafetlerden olabildiğince kurtularak hacetini gidermeyi sevdiği için de kuzey amerikadaki alttan ve aralardan bolca açıklık sağlayan tuvaletlerden hoşlanmamaktadır.
    mecbur kalir bir gün ve ofisindeki helaya girer. özenle hırkasını, boynundaki asılı olan kimlik kartını vs kapı arkasındaki kancaya asar. oldukça başarılı bir eseri geride bırakır ama ortalık batmıştır. üstelik bir kaç kez çekmesine rağmen sifon kifayet etmemiştir.
    panikler acele ile çıkar olay yerinde. bir an önce delil bırakmadan kaybolmalıdır. elini yıkamaya başlar. o sıra kapı açılır. patronu gelmiştir. içinden "ne olur benim çıktığım kabine girmesin" der. ama adam oraya yönelmiştir.
    sonra kendisini rahatlatmaya çalışır. "ne malum benim de orayı kullandığım canım" der kendi kendine. "belki ben yandakini kullandım öyle değil mi" diyerek de rahatlamaya devam eder.
    ellerini kurutup tam çıkacakken patronu seslenip ismini çağırır.
    durup
    "yes?" der.
    "you forgot your badge here." (kimliğini unutmuşsun)
3819 entry daha
hesabın var mı? giriş yap