1 entry daha
  • konya numune hastanesi nde tesettur rezaleti hadisesinde "malum gazetenin başyazarı" bile özür diledikten sonra ne diyeceğim hususunda meraklara gark olmuş bir muhteremmiş. gerçi bunu mesajla da sorabilirdi ama bizzat sormaya cesaret edemediğinden, ya da başka hesapları olduğundan olsa gerek nickime entry yazarak bu merakını sözlüğe ilan etmiş. #10549900

    her şeyi geçtim, fikri takipte de sorunlar yaşayan bir arkadaş izlenimi uyandırdı bende. ne diyeceğim merak konusuymuş. ortaya atlamadan önce o sahibinin sesinin özürü üzerine o başlığa entry yazıp yazmadığımı kontrol etse boş yere meraka düşmeyecekti. yine de kendisine yol gösterelim. hatta doğrudan entryi söylemeyeyim de biraz eğitmiş olayım:

    a) o başlıktaki entrylerimi incelerse son yazılan entrymin malum özürden sonra yazıldığını görebilir. tabi tarihleri karşılaştırması ve entrymin içeriğini anlamak için kafasını biraz zorlaması da faydalı olur. işleyen demir hesabı.

    b) infoma bakarsa geçen haftanın en kötü entryleri istatistiğine girdiğimi görebilir. işte o entry evet.

    c) geçen haftanın en kötü entryleri istatistiğine bakarsa da o entryi görebilir.

    vermiyorum entry numarasını burada. uğraşsın biraz. bulur umarım entryi. o zaman ben de kıvanç duyarım eğitimim boşa gitmemiş diye. nickine entry yazarak da taltif ettim onu.

    not: yazarken baktım da bu arkadaş önceden de ziyaret etmiş beni. kendini göstermek mi istiyor ne. #10061788
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap