• (#105661493)

    deniyor ki "sirf bu insanlar 1700 yilinda yasadi ve unluler diye bunlari elestirilemez, yanlislanamaz diye dusunme."

    marx (d. 5 mayıs 1818, trier - ö. 14 mart 1883, londra) ve frued (d. 6 mayıs 1856, príbor, moravya, avusturya-macaristan imparatorluğu (bugün çekya) - ö. 23 eylül 1939, londra, birleşik krallık), 18. yüzyılda yaşamamıştır.

    komün kültür? bireyselci kültür? bunların neticesi olarak toplumsal örgütlenmeleri? 1790'da ölen adam smith marx'ı "sikinde oynatır"?

    bakın bu cehalet 19.04.2020 tarihinde, varsayımsal olarak herkesin hemen hemen her bilgiye ulaşabileceği bir tarihte vuku buluyor. sorun bilmemekte değil, bilmediği halde biliyormuş gibi konuşmakta bir beis görmemekte. adam smith'in marx tarafından aşılmadığını iddia etmek, bilginin organize bir şekilde tasnif edilip biriktilemeyeceğine götürür bizi ki el insaf: 2020'deyiz be adam.

    weber'e dil uzatamamış, çünkü kendisine ilişkin ülkemizde sağcısı henüz yeterince saçmalayacak bilgi birikimine ulaşamamıştır.

    atilla yayla kadar izansızları barındıran başlık.

    küfürler sonrası edit: araya atlantik okyanusunu alıp küfür etmek kolay, türkiye sınırları içine geldiğinde haber ver de sabıka kaydını bir güncelleyelim. delikanlıysan (baktım çok delikanlı bir kardeşsin, kedisi olan vurduruyordur falan yazmışsın) türkiye'ye geldiğinde adresinle birlikte ismini falan da yazarsın özelden, mahkemede tanışırız.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap