• last.fm library tapes'i "library tapes is a experimental ambient/post-rock band from gävle, sweden." diye tanıtmış. bir kere o cümledeki "a" article'ı yanlış olmuş; "an" olmalıydı, zira kendisinden sonra sesli harfle başlanmış. olmamış diyor ve daha ilk cümlelerden derinliği konusunda ciddi sinyaller veren yazıma geçiyorum.

    isveç'ten çıkma bir a silver mt. zion-eluvium-max richter karışımı düşünün. fonda rüzgarın ve soğuğun uğultusu eşliğinde öyle güzel müzikler yapıyor ki grubun tek elemanı olan david wenngren-ki bir de per jardsall adında başka bir üyesi daha varmış zamanında bu grubun, en klişe "havanekadarsıcakkonuşmaları"nın yapıldığı bu yazın son sıcak günlerinde sizi soğuk, karlı bir dağın tepesindeki o evin terkedilmiş bodrumuna bırakabiliyor gayet patavatsızca. siz de durup dinliyorsunuz. bir 2005'e dönüp alone in the bright lights of a shattered life albumune takılıyorsunuz, yukarılara çıkmak istediğinizde ise feelings for something lost için bir sonraki seneye ilerliyorsunuz.

    hayatınızın o karanlıkta ortalığa saçılmış görüntülerini kolajlayıp önünüze sunan grubun birkaç şarkısı ise last.fm'de soğutulup servise hazır hale getirilmiş halde beklemekte:
    http://www.last.fm/music/library tapes
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap