3 entry daha
  • halle berry'nin monster's ball sonrası korkunç film tercihleriyle saygınlığı yerlerde dolaşan kariyerini (x-men serisini hariç bırakarak catwoman, perfect stranger, kısmen gothika) tekrar yukarı çekme şansı yüksek gibi görünen film.

    diğer başrolde benicio del toro'nun olması da büyük bir artı. etkileyici trailer'ından anladığımız kadarıyla (playstation 3 sahipleri playstation store'dan hd versiyonunu da indirebilir) talihsiz bir olay sonucu kocasını kaybeden berry, kocasının en iyi arkadaşını bu zor zamanlarında ona ve çocuklarına destek olması amacıyla evine davet ediyor. ikili, aralarında giderek gelişen yakınlaşmaya, ölen kocasının hatırasının yarattığı baskıya rağmen engel olamıyor ve buradan da filmimizin tag line'ı olan "hope comes with letting go" cümlesi çıkıyor.

    trailer'ında ve resmi sitesinde dinlediğimiz güzel tema müziği ve oyuncuların (muhtemelen) iyi performanslarıyla, depresif bir zamanda seyretmemek gereken ama kaliteli bir yapım gibi görünüyor. türkiye'de sanırım şubat 2008'de gösterime girecek.

    http://www.thingswelostinthefiremovie.com/
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap