4 entry daha
  • fear of a blank planet icin sarkilar kaydedilirken ayni seansta ortaya cikan ancak konsepte tam olarak uymadiklari icin disarida birakilan parcalardan olusan ep. ep demek ne kadar dogru bilemiyorum zira 30 dakikalik bir zaman diliminden bahsediyoruz. bu uzunlukta ne full length albumler gorduk degil mi ama?

    neyse efendim kesinlikle ben diyeyim bir leftover, sen de bir b-side havasi yok parçalarda. grubun yazmis oldugu en saglam eserler arasinda sayilabilecek kalitede hepsi. hatta foabp'de eksikligi çok da hafif de olsa hissedilebilen (ancak kesinlikle rahatsiz etmeyen) sinirli kalmis deneysellik sanki bu ep'deki parcalarda tavan yapmis.

    ben foabp'te gavin harrison'in sonunda kendisinden bekledigim patlamayi yaptigini dusunuyordum ama bu ep'yi dinlemeden yorum yapmanin yanlis oldugunu aci bir sekilde gordum. ozellikle cheating the polygraph'in gitar solo bolumundeki marifetleri dudak ucuklatiyor. iddia ediyorum ki harrison, su anki rock davulculari icerisinde zilleri en etkin kullanan davulcu. en iyi davulcu desem diyorum ama biraz haddini asabilen bir ifade olur daha bill bruford, pat mastelotto, neil peart, vs.. filan hayattayken ve hatta saygisizlik olur. ama kesinlikle muhtesem caliyor eleman.

    sanirim su an icin ep'yi elde etme sansiniz kalmadi. illa ki bu ep'ye sahip olacam diyorsaniz 2008 basinda regular bir release yapilacak ama bir an evvel sahip olacam diyorsaniz hele bir de orijinal foabp'iniz yoksa bu civarlarda bir dvd-a cikiyor ve iki eser de beraberce yer alacak. her pt dvd-a'su gibi bu da edinilmeli tabi ki.

    5.1 surround bu boru degil...
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap