• başlık "2 faktörlü giriş koruması olan gmail hesabının hacklenmesi" olacaktı ama malum sınıra takıldı.

    konumuza geleyim. bugün saat 21 sularında aktif kullandığım ve her şeyin bağlı olduğu gmail hesabım 2 faktörlü doğrulamam açık olmasına rağmen hacklendi. şifrem, kurtarma e-posta adresim ve telefon numaram tahminen 15 saniye içerisinde değiştirildi. telefon numarama mesaj gelmeden giriş yapamadığım hesabım nasıl olduysa sms almadan uçtu gitti. teşekkürler google

    nasıl kurtarabileceğimi bilen varsa yeşillendirsin. denemediğim yöntem kalmadı ama hüsran.

    edit: google support tarafından verilen tüm işlemleri yaptım. aldığım hata hep aynı "google'ın tanımadığı bir cihazda oturum açmaya çalışıyorsunuz ve bu kişinin siz olduğunuzu kanıtlamamıza yetecek bilgiye sahip değiliz. korunmanız için şu anda burada oturum açamazsınız. daha sonra tekrar deneyin veya farklı bir cihazdan oturum açın." telefonumdan ve şahsi bilgisayarımdan arkadaşlarımın bilgisayar ve telefonlarından aldığım cevap bu.

    hatta mail attım. mailime gelen cevap içler acısı. mail şu şekilde "google hesabınıza erişim sorunu yaşamanızla ilgili olarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. hesabınızı inceleyerek hâlâ etkin durumda olduğunu doğruladığımızdan, normal bir şekilde giriş yapabilmeniz gerekir. saygılarımızla, google hesapları ekibi"
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap