2 entry daha
  • eğer hacker sizi hedef tahtasına koyduysa e posta direk gider istediğin kadar uğraş, istersen 10 aşamalı olsun. çünkü belirli bir süre takip etmesi gerekecek. burada yanlış anlaşılan şey google hacklenmez, kullanıcı hacklenir.

    eğer e postanız değerliyse ilk bakmanız gereken yer darkweb'te satışa sunulmuş mu? bunun için darkweb'e girmenize gerek yok breachalarm.com bu siteden e postanıza bir bakın. diyelim darkweb'te satışa çıkmadı o zaman yapmanız gerek şey sırasıyla alıntılayarak yazıyorum.

    1. adım: g.co/recover adresinden hesap kurtarma aracı'nı ziyaret edin.
    2. adım: şu anda oturum açmış olduğunuz cihazdan veya daha önce hesapla kullandığınız cihazdan kurtarma işlemini gerçekleştirmenizi öneririz.
    3. adım: kurtarma seçenekleri ayarladıysanız bunları kullanmanız istenecektir.
    4. adım: tüm soruları bilginiz dahilinde en iyi şekilde yanıtlayın. soruları cevaplamanız istenmeden önce kurtarma seçeneklerine hâlâ erişiminiz olduğundan emin olmak için size bir doğrulama kodu gönderilir.
    5. adım: herhangi bir kurtarma seçeneği ayarlamadıysanız size ulaşmak için kullanabileceğimiz bir iletişim e-posta adresi sağlamanız istenecektir. iletişim e-posta adresine bir doğrulama kodu gönderilecektir.
    6. adım: doğrulama kodunu dikkatlice ekrana girin.
    7. adım : "bu kişinin siz olduğunu doğrulayamadık" diyen bir mesaj alırsanız, "1. adım"a dönerek kurtarma işlemini tekrar denemeniz gerekir. lütfen olabildiğince fazla bilgi verin.

    bunlarda olmadı bu rehberi okuyun. https://support.google.com/accounts/answer/7299973
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap