173 entry daha
  • ergün babahan'ın “sedat peker yabancı istihbarat örgütleriyle çalışıyor, değilse bu kadar türkçe kitabı dubai’ye nasıl getirtiyor?” lafı üzerine babahan’ı yerin dibine çivilemiş.

    “4.9 ton kokain tr ye nasıl geldiğini aklı alıyor da; 3-5 türkçe kitabın dubai’ye nasıl geldiğini anlayabilecek zekadan yoksun.” demiş.

    edit: adam açık açık "o kadar açıklama yaptım , değil meclisde tartışılması ülkedeki binlerce savcıların birinden bile çıt çıkmadı. yazmanız gereken alt tarafı bir dilekçe onu da yapamıyorsanız ben size nasıl yapacağınızı anlatayım" diyor, ve haklı. bu kadar açıklamaya rağmen neden bir soruşturma yok ortada? normal bir ülkede yer yerinden oynardı gerçi normal bir ülkede mafya gündem olmazdı ya neyse. dağda çarpıştığı teröristi itirafçı yapıp genelkurmay başkanını hapse attırıp apoletlerini söktürdünüz fetöcüler vasıtasıyla. çıkar çatışması sonucu kuyruğuna bastığınız adam itirafçı olmuş, tüm pislikleri bağlantılarıyla anlatıyor, yahu bu neyin nesi diye iddianeme hazırlayacak bir devlet yetkilisi yok mu?
368 entry daha
hesabın var mı? giriş yap