6 entry daha
  • troll olduğumu iddia eden yukarıda bulunan iki arkadaşa götümle gülüyorum. benim burada yazdığım eleştirilerin onda birini yazın size yurtdışında tatil ısmarlayacağım. troll olma ihtimalim olan tek bir kelime bulun, götümü açıp ben trolüm diye bağıracağım. trollerin ortak özellikleri, organize hareket edebilmeleri ve hedef gosterebilmeleridir.

    edit. yazdığım bir çok entry de gg nedeniyle silindi. bana troll demişler, hala gülüyorum.

    edit2. özelden yazdığım insanlar buraya yaptığım trollük görüntüsünü atarsa sevinirim.

    edit3. bu adamların yaptığı şeyin karşılığı küfürü etmemek için sabrediyorum. edersem çaylak yapılacağımı biliyorum.

    edit4. özelden küfür ettiğimi iddia etmiş. arkadaş buraya uzun bir girdi yapmıştı aktroll olduğuma yönelik, sanırım sildiği için göremiyorum. özelden insanlara propaganda yaptığımı iddia etmişti. bende kendisine özelden yazdığım insanlara baktım, içlerinde anneni bulamadım dedim. arkadaş bunu küfür olarak anlamış. bu arkadaşlara zeka testi yapılmadan troll maaşı bağlanmalı.

    edit5. altta bulunan yazar hdpli ve f.töcü olduğumu iddia etmiş. öncelikle f.tö denilen bir örgütüb varlığını kabul etmemekle birlikte hizmet hareketi mensubu insanlardan yanlışa ve suça bulaşan insanlar olduğunu düşünüyorum. sadece dini gerekçelerle belirli bir gruba kendini yakın hisseden insanların başını f.töcü diye yaktınız, hücrelere tıktınız, ege sularında ve meriç'te ölmelerinin sebebi oldunuz. cemaat, taptığınız parti ve altına yatmak istediğiniz başhırsız ile kol kola gezerken dön hocam diye yalvaran ben değildim. cemaatle ile birlikte yetmez ama evet diyen de ben değildim. hayatım boyunca akp suç örgütüne ve yancısına oy vermedim. hdp'ye gelirsek, iktidar olmak için milletin malum yerlerini yalayanlar, açılım süreci diyenler, sınırda mahkeme kuranlar, sayın öcalan diyenler, kardeşini devletin televizyonuna çıkaranlar sizdiniz. şimdi ne güzel millete iftira atıyorsunuz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap