• sabitlenmiş entry
    merhaba,

    her ne kadar iyi niyetli bir çabanın ürünü olsa da bu tür destek başlıklarında sıklıkla yapılan ve yazarların entrylerinin silinmesine sebep olan bir takım sebepleri yeniden hatırlatmak isteriz:

    - tanımsız entry girmek,
    - başlık ile uyumsuz entry girmek,
    - up, yukarı gibi çöp entry'ler girmek,
    - başlığın gündemde kalması adına art arda entry girmek

    bu ve bunun gibi sebepler entry'lerinizin silinmesine hatta tekrar halinde çaylak olmanıza sebep olabilir.

    iyi günler dileriz,
    ekşi sözlük destek ekibi
  • 1115 entry daha
    • bomba gelişmelerin yaşandığı olay.

      bomba güncelleme5: sözde bozuk olan kamera kayıt cihazının tamir edilmesi için verildiği söylenen perpa avm'deki bir bilgisayarcı kayıt cihazını aldığı günü gösteren herhangi bir belge veremiyor. delil karartma suçu için iki kurum hakkında da soruşturma başlatılmıştır. henüz geri adım atma şanları olduğu için bu şirketin adını vermiyorum.

      bomba güncelleme6: orada çalışmakta olduğunu söyleyen bir sürü kişiden mail aldım. bu güncellemede bahsedeceklerim tamamen bu kişilerin iddiasıdır. kendileri gizli kalmak istedi ama olayın içeriğinden bahsedebilirim. bu ayı pub ekinoks, wolf pub ve obsesif hall'ın tamamen aynı kişiler tarafından yönetildiğini doğrulayıp çalışanların değişmeli bir şekilde bu mekanların hepsinde çalıştığını ilettiler. kapıda duran kişilerin güç gösterisi yapmak adına sürekli kavga çıkardıklarından bahsediyorlar. ertesi gün gerile gerile nasıl dövdüklerini anlatıyorlarmış. m. a. isimli patron ayda sadece 2-3 defa uğrayıp o bölgedeki mekânların yönetimini s. d. isimli müdüre bırakıyormuş. kamera kayıtları hemen wolf pub'ın bitişiğinde bulunan ayı pub'dan alınıyormuşdaha önce yaşanan olaylarda defalarca kamera kayıtları sildirmişler. kamera kaydı sildirme kararı s. d.'den geliyormuş. bu tarz olaylarda hem kamera kaydının bozuk olduğu denmesi isteniyormuş çalışanlardan ama asla bozuk değilmiş. kapıda duran 1-2 kişi dışında herkesin tamamen çakal kesimden olduğunu iddia ediyorlar. bu kişi m. a.'nın bu tarz olaylarda tamamen kafasını kuma gömdüğünü söylüyor. s. d. ve m. a. sırf mekan para kazansın diye müşteri kovmaları konusunda teşvik ediyorlarmış çalışanları. s. d. bu tip olaylarda ortadan kaybolup çalışanların müşterileri dövmesine izin vermekteymiş 10larca defa şahit olmuşlar. bu işin peşini bırakmayacağız. daha önce wolf pub, ayı pub, obsesif hall'da saldırıya uğramış ve kamera kayıtlarının olmadığı söylenen herkesi benimle iletişime geçmeye davet ediyorum. iletişime geçen çalışanların soruşturma dışında bırakılacağını bildirmek isterim. tamamen gizli bir şekilde yazabilirsiniz bana.
      mail: elimibilesurmedim@gmail.com

      up up up
    1673 entry daha
    hesabın var mı? giriş yap