18 entry daha
  • iyi oyuncu, komik adam, tonton ihtiyar... gibi bir çok sıfatı hak etse de bugun farkettiğim üzere dostluk, vefa, saygı gibi erdemleri hala bünyesinde muhafaza eden bir insanmış halit akçatepe.

    isimlerini bilmediğim 2 hanımın sunduğu bir magazin programına katılan halit akçatepe son derece neşeli ve kibar bir şekilde, cevapları anlamayan sunuculara rağmen aynı soruları yüzünde bir tebessüm defalarca yanıtlarken, bu iki hanımdan sarışın olanı "recep ivedik günümüzün kemal sunal'ı mı?" şeklinde bir soru sorar ve halit akçatepe kendisinden hiç beklenmeyecek bir şekilde haykırır: "saçmalamayın, bana böyle aptal aptal sorular sormayın, çeker giderim ben" ve küsen bir çocuk gibi kafasını sağa çevirir, soyutlanır sohbetten. studyoda uzun süre soğuk rüzgarlar eser, keyfi kaçmıştır halit akçatepenin ve program bitene kadar da tam düzelmez o surat.

    dostluk budur, bunu gerektirir gibi beylik laflar etmeyecegim ama o soru sonrası halit akçatepe'nin verdiği cevap ve girdiği ruh hali işte insana böyle bir entry yazdırır.

    halit akçatepe işte böyle bir insandır.
454 entry daha
hesabın var mı? giriş yap