469 entry daha
  • yapın tabii ki şerefsizler. ben ikinci çocuğum, ya yapmasalardı?

    o değil de hayata bir daha geleceğimizin hiçbir garantisi yok. istifa ettim bir ay sonra basıp londra’ya mastera gideceğim.(yaş 35) zibilyon hayalim var. evli arkadaşlarım bana mı mutsuzluk rolü yapıyorlar, yoksa gerçekten hepsi bu denli mutsuz mu anlamıyorum.

    dünya üzerinde milyonlarca çocuk var. bir tane de benim genimden olması şart mı? bu zamana kadar çocuklar ve gençler yararına gönüllü projelerde yer aldım. orada da alacağım. çocuğum olmasın gibi bir kaidem yok ama neden bütün mal varlığımı, hayallerimi bir velete ipotek ediyorum anlamıyorum?

    bir kere türk insanı ev, çocuk dengesini asla kuramıyor. bok varmış gibi her buluşmaya eşlerini çocuklarını da salça ediyorlar. etmezlerse de paso çocuklarını konuşuyorlar. ulan sizin hiç mi özel hayatınız yok? hiç mi rafine bir zevkiniz yok? bireysiniz siz, çocuk kölesi değil!

    arkadaşımın kızı üni. sınavına girdi 300 bininci oldu. özel okul istiyormuş. ama üsküdar üni. gibi bi okul da istemiyormuş. arkadaşın götü çıkıyor üç kuruşa çalışayım diye. neden? bir adet beyinsiz, şımarık bebeye servet harcamak için. çünkü çocuk sevgisi böyle bir şey. halbuki o kızdan bir bok olmayacağının ikimiz de farkındayız.

    yok arkadaş ben almayayım. birini özel okula göndereceksem bu kendim olmalıyım.*
592 entry daha
hesabın var mı? giriş yap