196 entry daha
  • tebrikler takim, bravo! ev sahibi polonya'yi polonya'da yenmek kolay degil. muhtesem bir atmosfer vardi.

    voleybolu milli mactan maca takip edenlerin ve bilmeyenlerin burada elestiri yapmasi kadar manasiz bir durum yok. bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmak meshur bizde.

    anlayin artik,

    1) meryem servis atmak icin oyuna alinir.

    cok yaslandi, refleksleri yavas, servis atmak disinda katkisi dusuk. servis sirasi geldiginde oyuna aliniyor, sira donunce geri cikiyor ve bu cok dogal.

    2) karsida dunyanin en iyi pasoru var, servisi iyi atmak zorundasin ve bu yuzden risk almak zorundasin. servisi duz attiginda 2 metrelik sirik topu olduruyor. iyi atmak icin risk aldigimizdan dolayi servis kacmasi normal, bunu da anlayin.

    3) oyunculari en iyi hoca biliyor. hepiniz vnl'de saliha'yi oynatiyor diye elestirdiniz, saliha'nin gosterdigi gelisim ve aldigimiz katki ortada. elbette hata yapacak ama gayet iyi.

    4) herkes her zaman iyi oynanayamaz, herkes hata yapar. su macta en cok katkiyi hande baladin verdi belki de, en az 10 yorum var hande'ye soven. tamamen ezbere elestiri.

    anlamsiz anlamsiz elestirilerde bulunmayin artik.

    ve son olarak fenerbahceliyseniz, guidetti kompleksinizin olmasini dogal karsiliyorum ancak bunun farkinda olun ve yazmadan bir kez daha dusunun.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap