1679 entry daha
  • aktrollerdir arkadaşlar uzun uzadıya yazmaya gerek yok, seçimlerden sonra eminimki bu troll ordusu, danışmanlar, cbaşkanı, bakanlar toplandı dediki, bu imamoğlu yoktan gelip bu seçimde bizi iki kere tokatladıysa, genel seçimlerde cbaskanı adayı olursa o rüzgarla bizi siler süpürür.

    ne yapacağız ?

    troller siz hemen yarın başlayın mansur yavaş iyi , imamoğlu kötü demeye . ki bunun en büyük etkisini yakın bi kaç arkadaşımdan da duymuştum daha 6 ay olmuş seçim geçeli, arkadaşlarım diyorki imamoğlu hiç çalışmıyor mansur yavaş çok çalışıyor, bkz 6 ay geçmiş sadece. ama neden böyle söylüyorlar çünkü seçim bittikten sonra 6 ay boyunca her gün mansur yavaş güzellemeleri yapıldı, bir çok troll şöyle bi argüman üretti, akpliyim ama mansur çok iyi, imamoğlu bir şeye yaramaz.

    hatta bir kaçının oturduğu yeri bile öğrenmiştim o dönem, çoğu istanbul ve ankarada oturmuyor bile.

    velhasıl kelam, bugün hala mansur yavas deniyorsa sebebi aktrollerdir adamlar tekrar bi başarı yakalamak üzere, seçimlerde mansur yavaş aday gösterildiği andan itibaren bütün pisliklerini kusmaya başlayacaklar ve muhtemelen mansur yavaş buna yaş ve enerjisi dolayısıyla yetişemeyecek ve seçimi kaybedecektir.

    ciddi diyorum kılıçtaroğlu olsa daha fazla oy alır, cünkü adam dayak yiye yiye nasıl savunma yapacağını ve nasıl saldıracağını çok iyi biliyor.

    ama gerçek manada seçimi en net imamoğlu kazanır ama aday yapmayacaklar o net.

    peşinen edit: hakaret edeni dava ediyorum , şimdiden belirtiyim.
669 entry daha
hesabın var mı? giriş yap