16860 entry daha
  • bu gece, valerios leonidis 26 yıl önce nasıl hissettiyse aynı duyguları hisseden dünyanın en iyi 2. futbolcusu.

    leonidis de kariyerinin en iyi kaldırışlarını dünya şampiyonalarında,olimpiyatlarda yaptı,imkansız denilen barajları geçti ama onun karşısında da ucube bir yetenek vardı : naim süleymanoğlu . o olduğu için hep 2.olmaktan kurtulamadı,her ne kadar insanüstü çaba gösterse de,çünkü naim hep 2.5 kilo daha fazla kaldırmayı becerirdi.

    kendisi de atmadık gol,kırılmadık rekorlar bırakmadı,şampiyonlar ligi şampiyonlukları,ballon d'or ödülleri ne varsa kopardı.bir atletin kendi sınırlarını ne kadar zorlayabileceğini,ne kadar üst seviyeye ulaşabileceğini gösterdi.
    milletin "ronaldo'cu" olmasının sebebi de buydu zaten,yarı-tanrı yeteneğe sahip olmayıp da tarihte görülmemiş bir azimle en üste çıkabilen nadir kişiliklerdendi.

    ancak dünya böyle,leonidis'ler , hector'lar , ronaldo'lar hiçbir zaman naim'e , achilles'e ve messi'ye karşı üstünlük sağlayamıyor. çünkü diğer grubun yarı-tanrısal yetenekleri mevcut.

    ayrıca 2021 yazından itibaren city gibi takımlar varken ferguson yüzünden united'ı seçmesi,united'ta takım içi didişmeler ve yaşlılıktan (37 yaşında hala ilk 2'de olan futbolcu bu) dolayı gözden çıkarılması,milli takımının onsuz da oynama planları yapması ve merkezde olamamayı kabullenemeyen egosu ile rekabette kaybetti.

    yine de her şey için teşekkürler,messi'ye meydan okuyabilen tek futbolcu ve dünyadaki en azimli sporcu.senin de hikayen senelerce anlatılacak.

    edit : bazı bilgiler düzeltildi.
1857 entry daha
hesabın var mı? giriş yap