52 entry daha
  • --- spoiler ---
    "galatasaray her şeyi yapar sonra hiçbir şey yapmamış gibi elini uzatır."

    t:"ligi bitirtmeyiz" diye halkı kin ve nefrete sürükleyen çığlıkları atan futbolumsu kulübün samimiyetsiz açıklaması.
    --- spoiler ---

    ulan dün hakkı yenen sizsiniz, bunun üzerine söyleniyor buna da kulp buluyorsunuz. bak bizim değil, sizin maç! ne istiyorsunuz kardeş ? 3 er 4 er 7 şer atmışız, gene klüp gelin çözüm bulalım biz dostuz diyor. ne istiyorsunuz aq? şizofrenmisiniz lan hepiniz?

    biri gider dün bizi siken, koruduğu hakem gs ye çalışıyor der, diğeri gider 2 penaltı golü olan takıma penaltılarla lider der. açık soruyorum; gerizekalımısınız? ulan hepinizin maç maç içinden geçmedik mi içerde dışarda? ulan siz diilmisiniz o maçlardan sonra bizi tebrik eden?

    her şeye rağmen bu sağ duyulu açıklamanın, çağrının neyine kulp arıyorsunuz? bunuda hepinizin hakkını samimiyetle savunmuş biri olarak söylüyorum. açın bakın entrylerime. sizden bir bok olmaz.

    edit: "iğrençsiniz, tiksinçsiniz hepiniz." ifademi kaldırdım. gayet olgun ve kaliteli mesajlar aldım rakip takım destekcisi arkadşlardan. anlaşılan herkes konu çözülsün istiyor 3-5 dingil hariç. umarım klüpler atılan bu pası kullanır ve bu goygoy artık biter ve futbol konuşmaya başlanır.
237 entry daha
hesabın var mı? giriş yap