78 entry daha
  • türkiye'nin açık ara en başarılı sitcom'u. eline su dökebilen olmamıştır. dizi özel bir kanalda başlamadığı için (trt1) çoğu kimse 100'üncü bölümünden sonra haberdar oldu. bu dizinin en güzel en bol kahkahalı bölümleri ilk 100 bölümünde yer alır.

    dizi daha sonra para hırsı uğruna "çocuklar duymasın" dizisinin popularitesi (birol güven) üzerine trt'den ithal edildi, atv'ye taşındığı zaman en komik bir kaç bölümünü tekrar çektiler. fakat gerek dizi taşındığında artık yaşlandığı, gerek kanal değiştirdiği ve gerekse ayşe tolga'nın kötü bir oyuncu olup berna karakterini janset gibi enerjik oynayamadığı için dizi çabucak tükendi.

    bu dizide esprili öğeler oldukça boldu, bir bölümünde "tsm söylendiğinde canlanan, negatif enerjiyle pörsüyen" yesari beyin çiçeğinin olduğu bölüm buna örnek verlebilir.

    denildiği gibi diziyi dizi yapan sadece teoman ve berna değildi. feridun, kapıcı idris, dijital binali, mehveş, hurinur, muciddin gibi karakterleri ayrı ayrı komik olduğu için dizi asla tükenmez, aksine her bölüm çene kasları ağrıyarak bitirilirdi. yanlış hatırlamıyorsam uzun bir süre trt1 ana haberlerden önce verilirdi, ve o saate rağmen sadık izleyici kitlesi mevcuttu. trt'de çekilen hali tekrar baştan verilip izletilse bıkmadan seyredilebilir. bazı bölümleri ise defalarca.
196 entry daha
hesabın var mı? giriş yap