1104 entry daha
  • bilimsel gerceklerin her yonden destekledigi teori. dna'mizin yaklasik yuzde 95inin bir islevi yok.
    "40 milyon tane doğru ve işe yarar baz çifti değişikliğine ulaşabilmesi için ve bu baz çiftlerinin doğru ve bir sonraki uyumlu canlıyı oluşturacak kapasitede olması için ihtimal nedir?". 40 milyon tane baz cifti degisikliginin dogru ve ise yarar oldugunu soyleyen yok. hic bir etkisi olmayan kodlanmayan dna bolumleri oldugu gibi, kodlandiklarinda olusan proteinlerin de hic bir etkiye sebep olmadigi genler, veya etkilerinin hic bir yasamsal avantaj ya da dezavantaj saglamadigi genler cogunlukta.
    vucudumuzdaki goz sinirleri, vasdeferans kanallari, geri donen girtlak siniri; yeniden bastan dizayn edilme yerine hep bir onceki formdan kucuk degisikliklerle meydana gelmek zorunda olmanin sorunlarini tasiyor beraberinde. gozlerimizdeki isik alici hucreler isiga dogru degil isiktan uzaga dogru donuk, goz sinirleri retinadan beyine giderken bu isik alici hucrelerin onunden geciyorlar. geri donen girtlak siniri (recurrent laryngeal nerve) basladigi ve bittigi noktalar arasindaki yolu oldukca uzatiyor, zurafalarda metrelerce uzuyor bu sinirin aldigi yol, sirf daha onceki canlilardan, atalarindan ufak ve uremeyi engellemeyen degisimlerle meydana geldikleri icin.
    bilimsel dusuncenin savuncusu insanlar bu teoriyi secmedi uzun zamanlarini ayirmak icin. gorelilik teoremi, yercekimi teoremi, dunyanin yasi hakkinda da bilimsel olmayan, gercekten uzak seyler yazarsaniz, bizi oralarda da bulucaksiniz.
6897 entry daha
hesabın var mı? giriş yap