8 entry daha
  • mevcut devletlerin mirasçısı olduğu devletler ve egemen halkları kimleri kırmış kaç kişi öldürmüş kimin malına konmuş nasıl tespit edilecek bilmem de, bu yetmez. yakında bunun başka versiyonunlarını bekliyoruz: suriyeliler'in hatay'daki taşınmazları, rumlar'ın kuzey kıbrıs'taki mülkleri, bir de (bkz: kürt soykırımı tazminatı). yüce gönüllü milletiz, kızılderililere de biz ödeyelim, zaten bir avuç kalmışlardır, bi şey tutmaz.

    o halde maliye bakanlığı duyurur: milletçe insan hakları, evrensel hukuk ve demokrasi konularında imana geldik, dünyaya da örnek olacaz, her türlü günahımızın hesabını verecez. malum, kasa tam takır, vatandaşlarımızın da bu konuda katkı vermekten çekinmeyeceğine eminiz. doğrudan ve dolaylı vergileri arttırıyoruz. ücretlerinizden (nee, araba alcaktım hacı ben), benzininizden (la depo dolmuyo zaten), ticari işletmenizin karından (valla billa para kazanmıyoz, siftahımız yok), besi çiftliğinizin hasılatından (et fiyatları zaten yerlerde-bu olmadı be-), futbolcu transfer ücretlerinden (ay robinho, krasiç, ronaldinho alcaktık biz), maç ve konser biletlerinden (etnik müzik konseri yattı birader hatun da araklayamayız bu gidişle), sıfır kilometre araç satın alımlarından kesilecek vergi oranlarını arttırıyoruz (olum zaten maaşı kuşa döndürdünüz lan), konut kredilerinizin faizine bsmv ve kkdf de ödeyeceksiniz (sokayım böyle morgıça), bilgisayar, internet fişman lüks tüketim bundan sonra (gitti macbookpro), öğrenci yurtlarına öğrenci katılım paylarını, öğrenim harçlarını (parasız eğitim istiyok), yurt dışına çıkış harçlarını, pasaport harçlarını (nee paris turu yapacağıdık) arttırıyoruz.

    başlatmayın zorba, soykırımcı, işgalci ecdadınızdan, hepsini ben mi ödeyecem lan? pamuk eller cebe. ya gönüllü olun bi fon kurun ya da çay koyun.
188 entry daha
hesabın var mı? giriş yap