171 entry daha
  • sevgili lc waikiki, sana bu mektubu çok uzaklardan yazmıyorum. hop 10 dakika mesafede var senden 1 tane. son bir yıldır sana o kadar minnettarım ki, iyilik bilir bir insan olarak bunu belirtmek istedim.
    seninle yaklaşık 15 yıl önce tanıştık. maymunlu sweatshirtlerin, pijama takımların çok pahalıydı o zamanlar. öyle gönlümüzce alıp giyemezdik. zaten 15 yıl önce 16 yaşında eşek kadar kızken öyle maymunlu maymunlu çocuk işi şeyleri giymemem de isabet almış bir yandan.
    sonra senle esas kavuşmamız hamileliğime rastlar, koskoca hamile reyonu yapmıştın ve çok kullanışlı tişörtler, etekler, pantolonları çok ucuza satıyordun!! üstüne üstlük her biri hamilelik bittikten sonra da giymeye müsait şeylerdi. benim iki "yeaaa iki gün sonra giymeyeceğim şeyi niye alayım"cı bir insan için bulunmaz nimet oldun. iki tişört, bir etek, bir kot pantolonunla tamamladım hamileliğimi. yazın son günlerinde de o pantolunu kesip şort olarak giymem de cabası. bu bahsettiğim şeylerin hepsini hala giyiyorum sevgili lcw, çünkü senin yarattığın lastikli göbek bölümü hamile göbüşü olmasa da yanından ayarlanabilinerek kullanılabiliyor.

    güzelliklerin bitti mi? hayıır bitmedi. kuzu kızım için de aynı şey söz konusu oldu. bir ayda beden değiştiren canlılardan oldukları için o zara'daki şahane görünümlü, acayip pahalı elbiselere o paraları yatırmayıp sadece iç geçirirken sen benzerlerini yaratıp yarısından ucuza satmaya başladın ey sevgili lcw. mothercare'de hem de indirimde 3 çorap 24 liraya satılırken biz senden kızıma 8 bana 3 çorabı toplam 28 liraya alıverdik hemi de mothercare'de pamuk oranı %74 iken sen de 86 aşkım benim!!!

    nacizane bir önerim olacak pek sevgili amca kızı lcw; yenidoğan tulum ve çıtçıtlı badi üzerine biraz çalış bak. o konuda zayıfsın diye mothercare'e bir sürü para bayıldık. olmadı öyle. hadi güzelim, hadi canım benim.

    tanrı seni korusun, öperiz, pek sevgiler.
1519 entry daha
hesabın var mı? giriş yap