5 entry daha
  • --- spoiler ---
    filmin sonlarına doğru will'in emma'ya yazdığı tek iyi aşk mektubu

    "sevgili emma,
    bu iki kelime;
    "sevgili emma" beni annemle babam öldükten sonra yazıştığımız zamanlara götürüyor. sana yeni arkadaşlarımdan, yeni hayatımdan bahsederdim. ve sen de bana annemle babamın cennette nasıl güzel vakit geçirdiğini anlatırdın.

    doğru olan şey önemsizdir. asıl, doğru olmasını istediğin şey önemlidir. eskiden inandığım tek şey seninle sonsuza dek beraber olacağımdı. sonsuza dek. sana yazmamın bu kadar gecikmesinin nedeni de aptallık ettiğimi farkına varmamdı. tüm hayatımı kendimi kandırmakla geçirdim. sana yazdığım her mektup aslında bir aşk mektubuydu. başka bir şey de olamazlardı ya. şimdi anlıyorum ki bütün hepsi, bu mektup hariç, kötü mektuplardı. kötü aşk mektupları aşk için yalvarır. iyi aşk mektupları ise karşılığında bir şey beklemez.

    bu, söylemekten mutluluk duyuyorum ki sana ilk iyi aşk mektubumdur.
    çünkü daha yapabileceğin bir şey yok. zaten her şeyi yaptın. sonsuza dek yetecek kadar seninle ilgili anım var. bu yüzden lütfen benim için endişelenme.

    "enfes"'im. gerçekten her şeyim var. eğer bir dilek hakkım olsaydı benim hayatıma getirdiğin mutluluğun aynısını sana getirmeyi dilerdim. sevmenin nasıl bir şey olduğunu hissetmeni dilerdim.

    sonsuza dek dostun,
    will."

    --- spoiler ---
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap