214 entry daha
  • --- spoiler ---

    jimmy darmody o orospu anası yüzünden nucky'e ihanet etmiş ve yine bu yüzden de ölmüştür. şahsen jimmy darmody'nin sorunlarından da, genç yaşta yükselme hırsından da, anasıyla olan odipus kompleksinin tavanına vurmuş sahnelerinden de çok sıkılmıştım. ölümü yine de beklenmedik ve üzücü olsa da, richard harrow'un gümbür gümbür gelecek olma ihtimalini seviyorum.

    margaret schroeder sana ne demeli? birinci sezonda bol şenlikli bir kadın karakter gördüğümüze sevinmiştik. ikinci sezonda ise, "bi bok yedim ama affedin" tripleri milletin sana yalnızca küfürü basmasına neden oluyor bunu bilesin. nucky'nin karakterine ya da yediği boklara hayran olduğumdan değil ama bu kilise muhabbetinden daha dişe dokunur marifetler beklerdim. toplumun beklentilerine lanet okuyan angela darmody yerine sen ölseydin keşke diye ağır konuşmak istemiyor, sana bir şans daha veriyorum tüm bunlara rağmen.

    agent van alden da iyice süt dökmüş kediye döndü. ortağını öldürdüğü de ortaya çıktığına göre, yakında gangsterlerin tarafına geçerse hiç şaşırmam. o değil de, paz de la huerta'nın oynadığı kaçık hatun geri gelecek mi acaba? hamileyken acımıştım kadına ilk sezondaki hislerimin tam aksine.

    yaralı yüz richard harrow kadar marifetlerini merakla beklediğim bir diğer karakter de, arnold rothstein. michael stuhlbarg'ı bu diziye dahil edenlerin elleri dert görmesin.

    margaret'la nucky arasında geçen bir diyalogda, nucky'nin "tanrı varsa eğer neden bana böyle bir surat verdi" deyişi ise yardırmıştır. steve buscemi, nucky thompson'la daha ne boklar yiyecek, bekleyip göreceğiz seneye kadar.

    --- spoiler ---
601 entry daha
hesabın var mı? giriş yap