1236 entry daha
  • kendine özgü olanı çok az bulunan kız tipi. sadece türk oldugu için mi böyle dersen onu bilemem burada yaşıyoruz türk kızını yakından görüp izliyoruz, dolayısıyla onun hakkında verebileceğimiz tanım örnek bişey işte.

    etrafıma baktıgımda gördüğüm giyim stili, saç şekli, çanta tutuşu (bile), beğendiği şeyler filan hep bi yerlerden apartma. bir sürü aynı tip kadın.

    erkeklere olan yaklaşım şekilleri de ancak bu kadar ezberden olur, alt yapısı son derece kuvvetli her daim yanında olsun isteyeceğin türden adama da aynı tripler göz süzmeler, allaaan malı "sen gelme ulan ayı" tipinde adama da aynı hal hareketler. kadınım ben olm sen benim peşimden koşacaaaasın şekilleri, ama koşmazsan yavşar ilgini üzerime çeker gene peşimden koşacaaaasın yaparım halleri. avam.

    ne yalan söyleyeyim şöyle kadın gibi kadın zerafet, asalet, alım, çekicilik, görgü, bilgi bakımından "vay vay vay" dedirten yok. çoğundan biraz daha fazlası kenar mahalle dilberi.

    türk erkeği de şimdi ya evet bak işte biz bu tip kızlarla birlikte yaşıyoruz anlayın halimizi filan demesin, bu kadar çok(o kadar çok ki o kadar olur) tipsiz ve bakımsız siz türk erkeklerinin oldugu bir coğrafyadayız, yolda yürürken metrobüste vapurda ne bileyim bir yerde görüp "allam nasıl güzel bir gülüş dişler bembeyaz, slim fit vay be, ne kadar da centilmen.." deyip aşık olma ihtimalimizi sıfıra indirdiniz kocabaşlar.
3557 entry daha
hesabın var mı? giriş yap