214 entry daha
  • çirkin kelime orospu.

    yaşım 27, 28 filan. hala tam öğrenemedim. biten mi söylenir içinde olduğun mu söylenir, amına koyim ne farkederse. daha bir kez bile bir fahişeyle yatmadım. bence iğrenç bir şey parayla seks satın almak. seksi güzel yapan şey aradaki tutku, sevgi. yani ne bileyim, hayvandan bir farkımız olsun. soyun, makine gibi kaldır cenagaveri, git gel, boşal, kalk sonra. benzer şekilde tek gecelik ilişki ve her ne kadar varlığına inanmasam da fakbadi müessesini de anlamsız buluyorum.

    arkadaşlarım arasında bir kere rusa gitmemiş olmam, profosyonel bir abladan yardım almamış olmam epey mesele oldu. beni fahişeyle yatırmak, aslında bu işin inandığım kadar iğrenç olmadığını göstermek adına beni, bir sürü batakhaneye girdim çıktım tecrübeli arkadaşların önderliğinde. yemin ederim kasap oralar, etin kilosunun 3,4 dolardan gittiği yerler. tamamen aseksüel olur fazla gidip gelen oralara, "serengeti'de çiftleşme mevsimi" zira manzara. ortada erotik olayım derken ucuza giyinmeye kaçmış kadınlar salınıyor. çevrede adamlar, oturdukları yerde alıcılar. müzayedeyi izliyorlar. esnaf tüm hünerlerini sergiliyor, seksapel sergiliyor. buna ereksiyon yaşayan adamlar var mı cidden merak ediyorum.

    sonra bambaşka bir rahatsızlığı var bu işin, yakın zamanda öğrendim. bir akşam dışarda samimi bir arkadaşım ve bizim amirlerden birine denk geldim barın birinde. iki tane profesyonel kız almışlar, yiyor içiyorlar, keyifler gıcır. selam verip, kayboldum bara doğru, kafayı buldum, eve dönmeden önce veda edeyim diye yanlarına uğradım. lan nasıl sevindiler beni görünce anlatamam. hadii, bayram değil seyran değil, eniştem neyin peşinde? arkadaşım beni kenara çekti, mesele şuymuş; bizimkinin sürekli takıldığı bir kız var, a diyelim, o'nu göremeyince yanındaki kızı oturtmuş yanına, o da b olsun. b ile anlaşmış, çıkacakları sırada bizimkinin sürekli takıldığı a gelip bizimkine "canım, cicim" deyip sarılmış. bizimki yine a ile çıkacak, bizim müdür de başka bir kızla anlaşmış bulunduğundan b müşterisiz kalmış. masada muazzam bir gerilim var, kızı yıkacak adam arıyorlar. gerisini tahmin etmek çok zor olmasa gerek. tam bir beyaz atlı prensim değil mi? istemedim ama durum ciddileşti birden, kızların menajerleri de meseleye dahil olur gibi oldu. ya dayak yiyeceğiz ya kızı alacağız durumuna geldik, velhasılı b bana kaldı.

    kalktık kızlarla eve gittik, içki içiyoruz hep birlikte, bana kalan kıza en uzak yerde oturuyorum. muhabbetin uzamasından da fevkalade hoşnutum, uykum geliyor zira. lan yatmak istemiyorum da denmez ki bu işin icraacısına. hayatımda bir tane insana kışt demiş değilim ben, bu kıza da demem, diyemem. odaya çıktık muhabbet bittiğinde birlikte. odaya girer girmez yatağa uzandı b. yatağın yanındaki sandalyeye oturdum. çıktığımız batakhane de ev de karanlıktı, yüzünü görememiştim. pek de bakmamıştım belki. komidinin üzerinde gece lambasının ışığı aydınlatıyordu yüzünü şimdi. genç ve güzel bir kadın, temiz yüzlü, gözleri genç bir kadının gözlerindekinin çok ötesinde bir yorgunlukla kaplanmış. yaşı için çok abartı bir makyaj var yüzünde.

    -kaç yaşındasın?
    +20.
    -ne zamandır bu işi yapıyorsun?
    +2 sene oldu.
    -neden yapıyorsun peki?
    +mecburum.

    kardeşim saydığım teyzemin kızı ile yaşıt, 20 yaşında bir kızcağız. 18 yaşında başlamış kendini satmaya, ben o yaşta üniversitede haytalık, hergelelik peşindeydim. hayat herkese karşı adil değil maalesef.

    -ben seninle yatamam.
    +neden? beğenmedin mi beni?
    -hayır, çok güzel bir kızsın sen ama yatamam. senin yaşında kardeşim var benim. ama merak etme, paranı vereceğim.
    +haketmediğim parayı istemem.

    kalktı, giyindi ve gitti. bahanem de nasıl şahane, 30 yaşında olsa ne olacaktı ki b, yatar mıydım 30 yaşında olsaydı? hayır, yatmazdım. asla yatmam, mizacıma ters. yine benzer bir hikaye olurdu çünkü, mecburiyet olurdu, ihtiyaç olurdu o kadının kendini sunmasında. b gidince peşinden bir sigara yaktım. lan adaletini sikeyim dünya dedim kendi kendime. kim satar kendini keyfi için? yok mu bu kızın hayalleri, ummuyor mu iyi bir tahsili olsun, yakışıklı bir kocası olsun, güzel çocukları olsun, düzgün bir ailesi olsun, her şeyin ötesinde, mutlu olsun. umuyordur elbette ama dünya adil de değil temiz de. dedim ya, adaletini sikeyim dünyanın. ertesi sabah sordular, bozdun mu orospu orucunu diye. orospuymuş. dedim ya, çirkin kelime.

    hiç unutmayacağım b'yi. keşke diyorum elimden daha fazlası gelse.

    bu kadar anlattım aslında ama ne olduğunu da söylemedim orospunun. bence orospu para için bedenini değil ruhunu, hayatını satandır. kendisi gibi olmayanı, kafasına göre yaşayanı, kendi gibi olmayanı orospu diye yaftalayandır. bana sorarsan kadını erkeği de yoktur.

    öyle bakınca b'ye kadar ne orospular var çevremde. o'nun adı çıkmış ama. vurun abalıya.
166 entry daha
hesabın var mı? giriş yap